PUBLICITAT

El cessament de Ferrer es farà efectiu el 4 de gener

El cap i la ministra han convingut que el més adequat és un període de transició per enllestir els assumptes pendents

| Tony Lara
La ministra de Salut, Afers Socials i Ocupació, Rosa Ferrer, ha presentat aquest matí la seva renúncia al càrrec i ha acordat amb el cap de Govern, Antoni Martí, que el cessament es farà efectiu el dilluns 4 de gener, un cop enllestides les qüestions pendents més urgents.
Ferrer ha lliurat la carta a Martí personalment durant la reunió que ambdós han mantingut al despatx del cap de Govern a primera hora del matí. En la mateixa reunió, el cap i la ministra han convingut que el més adequat era un període de transició durant el qual Ferrer podrà evacuar els assumptes pendents i el cap podrà preveure un relleu ordenat al capdavant del Ministeri.
Martí ha agraït a Ferrer els serveis prestats durant els últims mesos, així com també la predisposició a pactar una transició ordenada i a deixar encarrilats els dossiers més importants del Ministeri de Salut, Afers Socials i Ocupació, segons un comunicat del Govern
Durant les dues properes setmanes, Ferrer es dedicarà a culminar la feina pendent i a concloure la redacció dels reglaments en curs de manera que es pugui fer el relleu de forma ordenada i que els dossiers més importants ja iniciats no quedin a mitges.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT