PUBLICITAT

Encamp

Encamp amplia en dos dies el 24è Saló de la Infància i de la Joventut

L’edició d’aquest anys comptarà també amb més simuladors

Per El Periòdic

Un nen gaudeix de l’escalada, una de les activitats del 23è Saló.
Un nen gaudeix de l’escalada, una de les activitats del 23è Saló. | alex lara
El tradicional punt d’esbarjo per a infants i jovents que cada any aplega la parròquia d’Encamp es veurà enguany ampliat per partida doble: més simuladors i durant més dies. El 24è Saló de la Infància i de la Joventut d’Andorra amplia el calendari i en lloc de tenir una durada de set dies, aquest any serà de nou. Obrirà les portes del 27 de desembre a l’1 de gener a Encamp per posteriorment traslladar-se al Pas de la Casa del 3 al 5 de gener. L’horari es manté: de 16 a 21, tal com informa l’ANA. 
 
El preu d’entrada s’ha fixat en 4 euros al dia i s’ofereix un forfet per a tota l’edició de 14 euros a Encamp, mentre que al Pas de la Casa serà de 7. 
 
Novetats de l’edició/ Entre les novetats amb què comptarà el 24è Saló, cal destacar diversos simuladors que no han vingut mai al país, com ara un de ràfting, un de surf, un de bicicleta de muntanya o un d’ala delta. A més, aprofitant el nou camp de futbol 7 es muntaran dos circuits de rollerball i al passeig hi haurà un circuit de murs d’escalada i una paret Spiderman. 
 
Els espectacles que fins ara es feien a l’escenari, aquest any canvien el format i seran itinerants pels diferents espais del Saló. El cap d’àrea de Museus i Tradicions, Àlex Arno, va assegurar ahir que els simuladors triomfen entre els adolescents, i per això «hem volgut portar-ne de nous que donin sensacions i en els quals els nens hagin de demostrar aptituds».
 
L’any passat es va arribar a les 6.500 persones durant tota la durada del Saló. Amb l’ampliació de dies i segons va assegurar el conseller de Joventut i Esports, Jordi Rogel, l’objectiu és arribar a les 7.500 o 8.000.
 
Aquest esdeveniment compta amb 20 patrocinadors, entre ells Andorra Turisme, que hi ha volgut donar suport «perquè és un esdeveniment consolidat i conegut pels ciutadans d’Andorra però també pels turistes i visitants”, segons el director de Productes i Nous Projectes d’Andorra Turisme, Enric Torres. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT