PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Andbank preveu tancar el 2015 amb 55 milions

L’entitat bancària aconsegueix un 7% de creixement dels actius

Per EL PERIÒDIC

El director d'Andbank, Ricard Tubau.
El director d'Andbank, Ricard Tubau. | TONY LARA
Andbank té previst tancar l’any amb uns beneficis d’entre 54 i 55 milions d’euros, una xifra inferior als 64,3 milions del 2014, però que des de l’entitat valoren molt positivament. Així ho va avançar ahir el nou director general d’Andbank, Ricard Tubau, que va afegir que també s’aconseguirà un 7% de creixement dels actius, mentre que l’any passat l’augment va ser major, del 20%. 
 
Tanmateix, Tubau va indicar que pel que fa a la filial a Espanya (Inversis) el volum de negoci també s’ha mantingut, tot i reconèixer que sí que hi ha hagut un impacte en els clients que tenien previst entrar-hi i que no ho han fet a causa de la crisi BPA i de la repercussió que ha tingut en la reputació de la plaça financera andorrana. 
 
Tot i això, des d’Andbank es considera que l’impacte de la intervenció de BPA «no ha estat tan greu com es creia inicialment, i així ho reflecteixen les xifres de tancament de l’exercici que han avançat aquest dimarts». 
 
Conveni / El Col·legi d’Advocats d’Andorra (CAA) presentarà aquest dijous el conveni que ha signat amb Andbank. Aquest conveni permetrà establir una via de col·laboració permanent entre l’entitat bancària i el Col·legi. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT