PUBLICITAT

Andorra la Vella

Peñarroya: «Contra un altre rival hauríem patit»

El tècnic troba defectes al triomf contra l’Estudiantes però està encantat

Per Iván Moure

Els jugadors del MoraBanc amb una cinquantena dels alumnes de l'escola del club, ahir al Joan Alay.
Els jugadors del MoraBanc amb una cinquantena dels alumnes de l'escola del club, ahir al Joan Alay. | BCA
Tranquil, com sempre, sense somriure, com gairebé sempre, però content. Així es va presentar ahir Joan Peñarroya a la roda de premsa posterior al triomf contra l’Estudiantes, la quarta en cinc partits que segons el tècnic, «crec que mai ho havíem fet». Sí en el segle XX, però no hi ha millor ratxa que aquesta des del retorn a l’ACB.
 
Peñarroya està encantat de la vida per com estan anant les coses al vestidor tricolor, tot i que començar va trobar-li defectes a la victòria de diumenge. «En l’anàlisi vaig veure que contra un altre rival hauríem patit més», va reconèixer. «Hem concedit cistelles fàcils i no hem matat el partit quan devíem. En aquesta lliga, coses així les es paguen». Però no deixa de ser un detall, perquè el propi entrenador també va lloar la manera de ferdels seus pupils al parquet: «Estem trobant l’equilibri en el joc, passem bé la pilota i som més sòlids». Però, ambiciós, vol més: «Hem de continuar en aquesta línia perquè ara donem la sensació de que hem millorat, però jo sé que tenim més marge de millora».
 
Arriba la marató de partits contra equips que ara mateix ocupen places de play-off i els tres primers seran en una setmana; diumenge ve el Madrid, dimarts visita al Fiatc Joventut i  l’altre diumenge, de nou a casa amb el Gran Canària. «Sí que és una situació atípica, amb les festes de Nadal entremig, però ara tinc clar que només existeix el Madrid. No hi ha més».
 
Un rival que arriba en el millor moment per als tricolors, que tenen un marge de quatre triomfs respecte del descens –que per a Peñarroya «no  ha de servir per estar tranquils perquè els equips tranquils no guanyen»– i amb la Copa a l’horitzó. Amb tot, el tècnic continua mostrant cautel·la. «En deu dies igual canvia tot, així que piano, piano».
 
Entrenament especial amb l'escola abans del nadal
 
Andorra la Vella q Els jugadors i el cos tècnic del BC MoraBanc Andorra van realitzar ahir un entrenament especial  ara que s’apropa el Nadal i ahir a la tarda van anar al Joan Alay per viure una sessió especial, amb prop de cinquanta nens de l’escola de bàsquet. Avui, visita a l’escola especialitzada Nostra Senyora de Meritxell,
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT