PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Un Barça-Porto com a teràpia

L’Andorra Hoquei Club s’endú l’escola i la base a un partit de Champions per ‘enganxar’ a pares i fills

Per Iván Moure

El dos equips del prebenjamí després de jugar la 'patxanga' al descans, dissabte passat al Palau Blaugrana.
El dos equips del prebenjamí després de jugar la 'patxanga' al descans, dissabte passat al Palau Blaugrana. | AHC
L’Andorra HC va vèncer el divendres de la setmana passada a Folgueroles (3-4) i es va situar colíder al grup C de la Segona Catalana, en l’últim partit del 2015. Perquè la propera setmana, el conjunt de Roger Corral té descans i no es tornarà a vestir de curt fins el 8 de gener, a casa contra el Girona. 
 
L’endemà, dissabte, el mateix tècnic, que també coordina la base del club i la selecció juntament amb Juan Sebastián i Wifi Balart, va organitzar una sortida diferent  per a l’escola d’hoquei i els equips de les categories inferiors. Tot gratis, per suposat, gràcies a les bones relacions que hi ha entre les dues institucions. «El que busquem és fomentar el nostre esport, que els equips facin pinya i que vegin què hi ha al màxim nivell. I evidentment, gaudir de l’espectacle», explica Corral sobre l’excursió. 
 
Consistia en baixar a Barcelona per veure el Barça-Porto, dos top europeus que lluitaven per la primera plaça a la fase de grups de la Champions. La resposta va ser grata, ja que s’hi van apuntar 48 pares i fills. La oferta, també s’ha de dir, era suculenta, ja que el partit era al migdia i abans de l’inici, la canalla va poder fer-se fotos amb els seus ídols i al descans es va muntar una patxanga entre els dos prebenjamins.
La festa va ser rodona només per a dos dels nanos que hi van assistir. Segons Corral, «perquè eren del Madrid. La resta, tots del Barça». I és que el Porto va guanyar 1-2.
 
No era la primera vegada que s’organitzava una sortida d’aquest tipus. «Fa dos anys tenir un ‘boom’ de nens que va fer augmentar considerablement el número de jugadors de la base del club i per això hem tornat a fer-ho. S’ho han passat genial i en això consisteix: enganxar a nens i pares al màxim», aclareix el preparador.
 
El problema és que tant ell, com Sebastián i Balart són integrants del primer equip i difícilment poden quadrar horaris per fer activitats d’aquest estil amb més continuïtat. Però la fórmula funciona i Corral avisa: «Al març o l’abril n’organitzarem una altra».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT