PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Fornell, reserva a l’equip europeu de l’Skiers Cup

L’objectiu de la temporada és tornar al FWT el 2017

Per JOAN JOSEP BLASCO

Dani Fornell
Dani Fornell | El Periòdic
La temporada de Dani Fornell està encarada a tornar el 2017 al Freeride World Tour (FWT), entre l’elit del fora pista. I el 2016 se li obren les portes de ser a la MoraBanc Skiers Cup, que se celebrarà del  30 de gener al 4 de febrer a Grandvalira. És reserva de l’equip europeu, el que vol dir que qualsevol baixa entre els participants del Vell Continent li permetrà comptir-hi.
 
La prova té un format similar al de la Ryder Cup de golf i és coneguda com la batalla dels continents. Per una banda el conjunt nord-americà, amb riders d’Estats Units i Canadà, i per l’altre el d’Europa, conformat pels francesos Richard Permin, Loic Collomb-Patton i Sam Favret; l’italià Markus Eder; els suïssos Samuel Anthamatten i Nicolas Vuignier; l’austríac Fabio Studer i l’alemany Bene Mayr. Si qualsevol d’aquests no pot competir, Fornell agafarà el seu lloc. «És un somni estar en aquesta competició», indica el rider andorrà.
 
Totes les proves en les que prendrà part aquest curs al Freeride World Qualifier estan dirigides a acabar la temporada entre els tres primers i ser el 2017 al FWT. Aquesta temporada «intentaré ser una mica més estratègic», i bona part de les opcions «dependran del dorsal amb el que surto», pel que tenint en compte aquesta circumstància realitzarà «una carrera més conservadora o arriscaré més». Fora de la competició, engega el Freeride Fornell Camp, dirigit a joves dels 10 als 17 anys, que permet ensenyar a la pràctica del fora pista «de la forma més segura». Es realitzarà durant les vacances de Carnaval i setmana Santa.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT