PUBLICITAT

La Massana

Vallnord es renova en restauració

Les estacions de Pal i Arinsal aposten pels restaurants amb nova oferta gastronòmica

Per EL PERIÒDIC

El trineu amb capacitat per a 48 persones, a les portes del restaurant de la Coma d’Arcalís.
El trineu amb capacitat per a 48 persones, a les portes del restaurant de la Coma d’Arcalís. | VALLNORD
Vallnord ha decidit fer un pas endavant perquè la restauració que oferia a pistes ho necessitava. Ara és una altra història, es podria dir que fins i tot no té res a veure, perquè la millora és contundent, tant en ambient com en menús. L’aposta ara mateix és per la qualitat en pistes, i si bé es poden demanar menjars de batalla per anar tirant, també l’oferta es torna competitiva. Gairebé gourmet.
 
Un dels exemples és a Arinsal, on l’establiment Paincocotte ha canviat bastant. És un restaurant punter, que a més compta amb una terrassa chill out on es pot gaudir més còmodament, a l’aire lliure els dies de bon sol, de les delícies que proposen alguns dels chefs. Al mateix edifici, a més, es troba el restaurant Obèlix, amb una imatge també renovada i millorada. Martí Rafel, el director de Vallnord, afirmava la setmana passada que la intenció era oferir «un altre producte més a l’alçada».
 
Però Arinsal no és l’únic lloc millorat, perquè si ens traslladem per pistes i el funicular cap a Pal, allà trobem l’Expresso, que ara passa a ser una brasserie i té una oferta gastronòmica totalment nova i amb una terrassa molt interessant. Si seguim la ruta, però, arribem a la Caubella i ens continuarem sorprenent del restaurant La Taverna, una altra aposta de l’estació per la qualitat. Els accessos des de la plaça s’han renovat, mentre que la terrassa El Xiringuito també ha ampliat el seu domini perquè els clients puguin gaudir de l’ambient d’esquí amb el sol escalfant.
 
L’altra vall, la d’Ordino, tampoc no es queda enrera. A Arcalís s’han instal·lat restaurants temàtics que mantenen les terrasses, tan importants per quan fa bon temps. L’exemple és La Coma, que a més als seus 2.200 metres d’altitud ofereix sopars als quals es pot accedir amb retrac i un trineu on caben fins a 48 persones. Compte: 48. 
 
Aquí hi ha diverses opcions, com ara aquest trineu de 48 persones si fa bon temps, o en cas de mal temps l’oruga amb capacitat de 15 persones. Això sí, per als més valents hi ha les alternatives pròpies, com ara les raquetes de neu des de la zona dels pàrquings, o els esquís de muntanya.
 
Però Arcalís en té més: Il Pizzo de l’Hortell amb pasta i pizza, o el renovat restaurant El Caliu de Planells, al costat de l’escola d’esquí i del parc infantil. Tot a mà, tot a prop, i tot amb una nova imatge que Vallnord vol cuidar perquè esquiar inclou molt més. 
PUBLICITAT
PUBLICITAT