PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’Andorra Winter Rally arrenca amb 60 vehicles

El tram entre Anyós i Beixalís es presenta com a novetat en aquesta segona edició

Per #GASS

Un participant en la passada edició de la prova.
Un participant en la passada edició de la prova. | JAS
Les inscripcions es van completar i són seixanta els cotxes que participen a la segona edició de l’Andorra Winter Rally, que compta amb un bon grup de pilots que dominen la regularitat hivernal. Sobre la neu hauran de demostrar les seves dots al volant.
 
La prova servirà per alguns d’aquests per preparar el Monte-Carlo Històric. Entre els pilots inscrits destacats hi són Carles Miró(Porsche), Tere Armadans(Volswagen Golf), Kim Vilatarsana (R5 Copa Turbo), Josep M. de Ferrer (Porsche 911), Oliver Neufert (Porsche 911), Sam Juvanteny-Joaquim Alsina (BMW 325i), Francesc Gutiérrez-Alex Garcia (Opel Ascona), Antonio Sainz-Eloy Alsina (Porsche), Antonio Rius (Seat 124), José Manuel López (VW Golf), Xavier i Marc Piña (Lancia Delta), Daniel Toreau-Alexandre Toreau (VW Golf). 
 
La base del ral·li es troba al Tarter i és on està situada tant la sortida com l’arribada. L’esdeveniment comença demà a les 15.00 hores i la neutralització és entre les 19.45 h i les 20.40 h. L’arribada està prevista a partir de les 00.10 h de diumenge. El recorregut, a carretera tancada, compta amb 230 quilòmetres, dels quals 97 són de regularitat controlada, amb cinc trams diferents, per un total d’onze passades. El primer en disputar-se és el del Circuit d’Andorra, de 4 km, on s’hauran de realitzar tres voltes. El coll d’Ordino, que es troba tancat al trànsit durant els mesos d’hivern, es converteix en centre de la competició, sent el traçat d’autèntic ral·li. S’hi desenvoluparan dues passades en cada sentit, cadascuna d’elles de 13 km. El tram que en aquesta edició s’estrena és el d’Anyós-Beixalís (8 km), amb dues passades en cada sentit.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT