PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La febre d’Star Wars arriba a Andorra

Desenes de seguidors de la saga es concentren a la Illa Carlemany i gaudeixen de la nova entrega

Per Iván Álvarez // Arnau Colominas

Fans de la saga Star Wars disfressats, poques hores abans d’entrar a veure l’estrena del film, ahir.
Fans de la saga Star Wars disfressats, poques hores abans d’entrar a veure l’estrena del film, ahir. | Tony Lara
Setena entrega del ventall d’Star Wars i, sota el títol d’El despertar de la força, pretén seguir delectant als milions de seguidors de tot el món. Andorra no n’és una excepció i molts amants de la saga es van reunir disfressats del seus personatges favorits i lluïnt les seves millors gales per gaudir en companyia del retorn de Han Solo, la princesa Leia, Luke Skywalker, Chewbacca, R2D2 o C3PO.
Sota el patrocini d’Andorra Telecom i la col·laboració dels Cinems Illa Carlemany, la trobada va tenir lloc ahir a la nit a les portes del centre comercial i on es van poder veure desenes de joves seguidors. Molts es mostraven absolutament emocionats i comentaven que «és una nit molt especial i per gaudir». Des d’unes hores abans de projectar-se la pel·lícula aquests admiradors de la saga es van fer fotos al photocall preparat a la zona, feien batalles amb les espases làser i s’endinsaven en l’ambient Star Wars, acompanyats de la banda sonora de la saga. 
Jonathan González, president de l’Associació Juvenil de Frikis d’Andorra, anava disfressat de Darth Vader. «Té aquesta espurna que mostra que no totes les llegendes i els mites acaben bé». A un cavaller Jedi li brillaven especialment els ulls, Joao Lima. «Vaig conèixer la saga pel meu pare i em va enganxar de ben petit. Aquesta nit és com agrupar tota la meva infantesa», va comentar emocionat.
Aquests admiradors de la saga, i la resta, van poder experimentar en la nova cinta, excitants batalles i persecucions, duels d’espases lluminoses, i d’intriga relacionada amb el retorn dels personatges de sempre. El director J.J. Abrams ha creat una reverent còpia, corregint defectes passats i introduint nous personatges sobre els quals puguin descansar futures entregues.
La pel·lícula vol batre el rècord de la sala, assolit per 8 apellidos catalanes, i que va vendre més de 2.200 entrades en tan sols una jornada. Per fer-ho, posen tota la carn a la graella amb set sessions diàries i nou els caps de setmana. Seran en cinc horaris diferents: les quatre de la tarda, dos quarts de sis, les set del vespre, les deu de la nit i dos quarts d’onze, amb tres versions per escollir: la Versió Original subtitulada a l’espanyol, la versió doblada a l’espanyol i la versió doblada a l’espanyol en 3D. Que la força us acompanyi.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT