PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El VPC vol arribar a l’aturada amb un triomf

Romo recupera jugadors importants per a la visita del segon classificat

Per A. C.

La melé del partit del VPC davant el Lavelanet a l’Estadi Nacional.
La melé del partit del VPC davant el Lavelanet a l’Estadi Nacional. | EMILIO PRENAS
El VPC torna a jugar davant la seva afició aquest diumenge. Després de gairebé un mes sense fer-ho i tres derrotes consecutives, l’afició jugarà un paper clau en l’últim enfrontament de l’equip del Principat abans de l’aturada de Nadal.
 
Encara no s’ha pogut vèncer en cap partit lluny de l’afició, i són aquests els que el tècnic, Manuel Romo, vol assegurar per tal de seguir creixent. «Una victòria aniria fenomenal, ens faria molta il·lusió poder guanyar i trobar-nos bé davant la nostra afició. Sabem perfectament que fora és difícil, però a casa tenim el recolzament de la gent», argumentava l’entrenador. Malgrat les ganes pel retorn a l’Estadi Nacional, el rival no és el més adequat per canviar la dinàmica. El Toulouse Lalande Aucamville és segon a la taula, només ha perdut un partit i en porta set de consecutius guanyats. El triomf és tot un repte pel gran estat de forma del rival, però Romo espera canviar la dinàmica. «És un equip molt fort, lluiten per estar a dalt i entrar als play-off, són molt potents jugant amb la pilota i tenen una davantera molt consistent. Nosaltres haurem de mirar de contrarestar-la», comentava el tècnic. 
 
La part positiva per al VPC és que alguns jugadors importants tornaran després d’alguns duels absents per motius de lesions o personals. Entre ells hi serà Peter Ambor, «una  baixa sensible», segons apunta Romo, que espera una millora de l’estat de Edisher Jamrulidze, que va retornar davant el Lavelanetien, però que no va estar al seu millor nivell. «Va jugar, però no es va acabar de trobar còmode, anava mancat de ritme i esperem que per aquest diumenge millorin les condicions», assenyalava l’entrenador. 
 
Una victòria abans de Nadal serà el millor regal per al conjunt tricolor, que s’ha allunyat de la zona alta, malgrat l’ascens no sigui l’objectiu primordial d’aquesta temporada, sinó «conformar un bon equip una altra vegada, tot i les lesions».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT