PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Més de quatre milions de pressupost i gairebé 5.000 € de superàvit al BC MoraBanc

El club preveu comptar amb 400.000 € més per a la temporada 2015-2016

Per A. C.

El president del BC MoraBanc Gorka Aixàs, al Poliesportiu d’Andorra.
El president del BC MoraBanc Gorka Aixàs, al Poliesportiu d’Andorra. | TONY LARA
El MoraBanc Andorra gaudeix d’un moment agradable tant dins com fora de la pista. Dijous al vespre es va dur a terme la junta general d’accionistes del club en la qual es van aprovar els comptes de l’exercici anterior i el següent. 
 
El més destacat és que de cara a la temporada 2015-2016, l’entitat andorrana augmentarà el seu pressupost en uns 400.000€ i passarà dels 3,8 milions d’aquesta campanya als 4,2. El nou contracte televisiu de l’ACB amb Movistar+ és una de les raons que han permès l’augment. Malgrat que l’associació de clubs no ha acordat el repartiment entre els clubs, l’alça per a tots els equips és un fet obvi que permet un pressupost més elevat a tots els clubs. 
 
Per altra banda, el MoraBanc va tancar els comptes amb un superàvit de 4.970€ aquesta temporada, el qual es preveu que es mantingui de cara al curs vinent, amb una lleugera baixada que deixaria els pressupostos de la temporada vinent amb 4.300€ de superàvit. 
 
El president de l’entitat tricolor, Gorka Aixàs, valorava positivament   el desenvolupament de l’assemblea d’accionistes així com la situació actual de l’ens. «Va ser senzilla, les coses van molt bé al club i esperem que continuï així», comentava el màxim dirigent del MoraBanc. 
 
El club, que es troba entre els 10 equips amb el pressupost més elevat de la Lliga Endesa segons un anàlisi de Mundo Deportivo, mantindrà amb l’augment als 4,2 milions la seva tendència de creixement que encadena en els últims anys.
PUBLICITAT
PUBLICITAT