PUBLICITAT

LA SEU D'URGELL

Campanya de Càritas per regalar canelons la vigília de Nadal

Per J.R.

Càritas d’Urgell ha fet una crida a voluntaris i simpatitzants per col·laborar en una acció de la campanya Practica la justícia. Deixa la teva empremta, aquest dijous vinent,vigília de Nadal. 
 
L’objectiu que s’han marcat és repartir un miler de safates de canelons de carn (tres canelons per safata) a persones i famílies ateses per l’entitat però també a col·lectius com ara gent gran que viu sola i famílies amb situacions problemàtiques.
 
Els participants, si ho desitgen, podran decidir a qui regalen la safata. Des de l’entitat matisen que aquesta acció és possible gràcies a la col·laboració d’una empresa que «ha fet un gran gest nadalenc» i els elaborarà els canelons frescos. Per tant, l’únic que hauran de fer els voluntaris és ajudar a repartir-los. Alhora, es vol apropar a tothom «el compromís de pensar i moure’s pels altres en una «acció comunitària, solidària i de generositat personal» en el marc del compromís «principalment amb els més febles i necessitats del nostre entorn».
 
Els interessats a participar-hi es poden adreçar als centres de Càritas d’Urgell a la Seu (al carrer Bisbe Guitart), Puigcerdà, Balaguer i Vielha.
La iniciativa s’emmarca dins la campanya institucional de Nadal engegada des de la Confederació de Càritas espanyoles que, en aquesta ocasió, porta per títol Sense tu, no som nosaltres. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT