S’escapa la victòria a l’últim minut

Un assaig al darrer instant del Toulouse porta a l’equip de Romo a sumar la quarta derrota consecutiva

Per JOAN JOSEP BLASCO

Reikashvili planta l’oval per fer el segon assaig del VPC.
Reikashvili planta l’oval per fer el segon assaig del VPC. | Tony Lara
Que la lliga no torni fins l’any vinent li anirà bé al VPC. Per pensar en què s’està fallant després de sumar quatre derrotes consecutives. Tornar a jugar a l’Estadi Nacional no va servir de revulsiu. Fins al darrer minut tenia la victòria a l’abast, però va veure com el Toulouse Lalande Aucamville el superava i capgirava el marcador (29-32).

Els francesos es posaven per davant amb un assaig. A la mitja hora Márquez materialitzava una marca transformada per Simon. Ben poc durava l’avantatge, perquè tres minuts després els visitants realitzaven un nou assaig. Però al 37 Reikashvili i Simon aconseguien fer el mateix. Al temps de descompte es va produir un error greu. Un cop de càstig errat per part gal·la acabava amb un assaig, que seria transformat i posava el 14-19 al descans. «Ha estat una desatenció tremenda. El partit s’ha decidit en aquesta jugada», assegurava l’entrenador del VPC, Manuel Romo. En la represa Jordan i Dickens aconseguein marques, i el tolosencs només sumaven a través de penalitats. El VPC salvava in extemis dues marques, però al darrer minut no va poder evitar la que va significar la derrota. «Ens queda un sabor de boca horrible. Pensàvem que ja ho teníem i se’ns ha escapat a l’últim moment», indicava el tècnic, que preveu un futur complicat: «Si a la primera volta ho hem passat malament la segona serà pitjor».