PUBLICITAT

Escales-Engordany

Ja són a la venda les entrades per al partit solidari entre personalitats

La Champions for Unicef torna el dia 29 amb la col·laboració del MoraBanc

Per MARISA DA COSTA

Els directors d’Unicef i del club, Marta Alberch i Francesc Solana, ahir.
Els directors d’Unicef i del club, Marta Alberch i Francesc Solana, ahir. | M.C.
Persones destacades dins del panorama polític, esportiu, però també del teixit empresarial i dels mitjans de comunicació del país es veuran les cares el proper dia 29 amb l’objectiu de recaptar recursos per al projecte que el Comitè Nacional per la Unicef desenvolupa al Congo en favor de la millora de la qualitat de vida de les seves poblacions autòctones. Des d’ahir i a través del web www.morabanc.ad/entrades, poden adquirir-se sota el preu de cinc euros els tiquets per assistir als dos partits que, a partir de les 19.00 hores, tindran lloc al Pavelló Joan Alay de la capital. D’igual manera i el mateix dimarts, es vendran localitats a la guixeta de les instal·lacions esportives.
 
L’oenagé repeteix el partit solidari Champions for Unicef amb què l’any passat, en col·laboració amb el BC MoraBanc Andorra, va recol·lectar gairebé «2.000 euros destinats a la facilitació de l’accés a serveis bàsics» localitats de la República del Congo, segons va explicar ahir la directora del comitè humanitari, Marta Alberch. A banda, i a través del compte AD38 0004 0019 0000 3213 2011, podrà col·laborar-se de la recaptació tot fent donatius de Fila 0.
 
Es tracta, segons el director general del club MoraBanc Andorra, Francesc Solana, d’un esdeveniment amb què «el món de l’esport se solidaritza» tot fent «coses originals». A més del club de bàsquet i tal com va assegurar el dirigent de l’entitat, «tothom s’ha posat a disposició per tal d’ajudar en l’organització de l’acte»: el VPC Andorra Rugby així com esportistes de totes les modalitats s’han sumat a la iniciativa i participaran del partit Vintage, juntament amb autoritats polítiques com els membres de la sindicatura, Vicenç Mateu i Mònica Bonell; consellers generals com Rosa Gili, Jordi Gallardo o Carles Naudi i ministres, on a més de Jordi Cinca i Sílvia Calvó, no hi podia faltar la titular d’Esports, Olga Gelabert, entre molts altres noms. Tots ells es distribuiran en dos equips amb què representaran Kinkala (Congo) i Obala (Camerún). 
 
Després de la disputa amistosa entre noms coneguts del país i vinculats a la vida social, s’enfrontaran, a partir de les 20.30 hores, el Brazzaville (Congo) i el Bamenda, formats per jugadors del MoraBanc però també d’altres esports, com Carmina Pallàs, Mònica Ramírez o Lluís Marín, per exemple. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT