PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

La Seu pessiga un quart premi de la rifa de Nadal

Montferrer i Castellbó també es veu agraciat amb un cinquè

Per EL PERIÒDIC

Anna Bautista, responsable de l’administració de loteria de la Seu, ahir.
Anna Bautista, responsable de l’administració de loteria de la Seu, ahir. | RÀDIO SEU
El segon quart premi de la rifa de Nadal, el 71.119, va tocar també a la Seu. En concret es va vendre una administració de loteria del número 10 del carrer Josep de Zulueta a través de màquina El número va ser molt repartit, a més de la capital alturgellenca, entre les localitats de Terrassa, Sort, l’Hospitalet de Llobregat, Barcelona, Manresa, Granollers o Cornellà, entre d’altres. Dotats amb 200.000 euros per sèrie (20.000 euros al dècim), el número va sortir quan faltava un quart d’hora per la una del migdia d’ahir.
 
La responsable de l’administració de loteria de la Seu, Anna Bautista, va explicar que la venda de dècims de Nadal a través de màquina va guanyant terreny respecte de la tradicional distribució de sèries senceres a cada establiment.
 
El cinquè premi, 00943, -60.000 euros la sèrie- també va esquitxar amb un dècim al municipì alturgellenc de Montferrer i Castellbò,a banda de Barcelona, Igualada, Vilobí d’Onyar i una sèrie a Quart de Poblet.
 
ALTRES PREMIS / Manresa i Abrera es van veure afortunats en el sorteig d’ahir de la Loteria de Nadal amb un tercer i un quart premi. El tercer va ser el 5.163 i va caure sobretot als municipis de Tijola (Almeria), Oropesa del Mar (Castelló) i Grañen (Osca). El número, dotat amb 500.000 euros la sèrie,va premiar també amb tretze dècims diversos municipis de Catalunya. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT