PUBLICITAT

Escales-Engordany

Una aplicació permet conèixer els horaris del transport públic

L'eina és gratuïta i compatible amb tots els sistemes operatius

Per EL PERIÒDIC

Pàgina web de l'aplicació Moovit
Pàgina web de l'aplicació Moovit | EL PERIÒDIC
Desplaçar-se pel Principat amb transport públic serà més fàcil a partir d’ara gràcies a una aplicació per a mòbil, Moovit, que permet a l’usuari consultar els horaris de les línies regulars, els trajectes i les arribades del bus a les diferents parades. També està previst que l’usuari pugui rebre alertes quan el servei es vegi afectat fins i tot sense necessitat de tenir l’aplicació mòbil oberta. 
 
L’app és compatible amb tots els sistemes operatius i es pot descarregar de forma gratuïta. Una vegada descarregada, l’usuari podrà rebre informació  dels trajectes, parades i horaris de les línies regulars operades per la Cooperativa Interurbana Andorrana S.A. L’aplicació també ofereix informació del Bus Comunal de La Massana i del Bus Nocturn. A més a més, el seu ús és molt senzill. Només cal instal·lar l’aplicació, posar-hi l’adreça, el restaurant, l’hotel o el lloc on ens vulgui dirigir i al mateix moment coneixerà quina és la parada més pròxima a la seva ubicació i les properes sortides del bus d’aquella parada. 
 
Amb aquesta nova eina l’usuari podrà planificar-se millor a l’hora d’agafar el transport públic així com consultar quina és la millor combinació en funció de la zona on es trobi i de l’hora del dia. 
 
L’aplicació de mobilitat compte amb dos milions d’usuaris a l’Estat espanyol i presència en 30 ciutats. Si traslladéssim aquestes xifres a nivell mundial podríem parlar de 35 milions d’usuari repartits en 750 ciutats i 65 països, entre els quals actualment ja es troba Andorra. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT