PUBLICITAT

Andorra la Vella

La recollida de joguines a favor de Càritas «va sobre rodes»

L’instigador de la iniciativa, Òscar Royo, celebra la implicació ciutadana i espera una major adhesió

Per MARISA DA COSTA

El locutor de ràdio, Òscar Royo, impulsor de la iniciativa.
El locutor de ràdio, Òscar Royo, impulsor de la iniciativa. | ANA / C.G.
La campanya de recollida de joguines en favor de Càritas impulsada amb la finalitat que aquest Nadal cap infant no es quedi sense el seu joguet, «marxa sobre rodes». Així ho va assegurar ahir l’impulsor de la iniciativa solidària en benefici dels nens d’Andorra, el locutor radiofònic Òscar Royo. 
 
Tot i que la 23a edició que se celebra enguany encara no ha arribat a la seva fi i es podran seguir aportant donacions fins el proper dia 31, Royo va augurar ahir una campanya que ja apunta al succés i que espera que aquest es ratifiqui els propers dies, amb una major implicació de la ciutadania i gràcies, també, a la recol·lecta que es farà aquest diumenge a l’enfrontament a casa del BC MoraBanc contra l’Herbalife Gran Canaria a partir de les 13 hores. L’instigador del projecte va convidar als assistents al partit del pavelló Joan Alay a participar d’aquesta iniciativa solidària.
 
Les nombroses joguines que ja s’han recollit i les que arribaran aquestes darrers jornades només s’han d’adequar a tres característiques gens extravagants: que les donacions no vinguin embolicades com a regal, que siguin noves i, tenint en compte els destinataris, no han de respondre a continguts bèl·licosos.
 
Punts de recollida/ A banda de la trobada del diumenge, diversos establiments del país segueixen rebent aportacions. A banda de totes les oficines de MoraBanc i amb la finalitat de facilitar la participació, també han estat habilitades com a punt de recollida les perfumeries Júlia, Multisegur i l’Illa Carlemany. El Basar Valira a Escaldes-Engordany i els Estabiments Garallà de la Massana també agafen els donatius. De la seva banda, les Tintorerie Núria aporten el seu gra de sorra tot rentant de manera gratuïta els peluixos que s’hi duguin amb l’objectiu de destinar-los a Càritas. D’altra banda, l’edifici d’RTVA a la Baixada del Molí també obre les portes a les joguines. 
El conductor d’Això ja no va a missa espera fer una recaptació rècord aquest Nadal per tal de no faltar al lema de la campanya, projectada perquè cap nen no es quedi sense joguina. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT