PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

La Seu d’Urgell prepara les activitats per les festes de Nadal

El Tió de la Freita i el Parc de Nadal, entre les propostes

Per EL PERIÒDIC

Edició passada del Parc de Nadal, en una imatge d’arxiu, a la Seu d’Urgell.
Edició passada del Parc de Nadal, en una imatge d’arxiu, a la Seu d’Urgell. | RÀDIO SEU
La Seu d’Urgell ja ho té tot a punt per celebrar el Nadal amb actes adreçats a tota la família, especialment als nens i nenes que són els grans protagonistes d’aquestes festes. Tal i com informa l’ajuntament de la localitat, els infants podran trobar elements tan característics d’aquestes festes com el Tió de la Freita, el Cant de la Sibil·leta, l’espectacle de màgia o el Parc de Nadal, que s’engloben dins de la programació del Món Màgic de les Muntanyes. 
 
Concretament, avui a partir de les sis de la tarda i fins a les vuit del vespre, se celebrarà el tradicional Tió de la Freita, al Parc del Cadí, on els més petits de la casa podran fer cagar el tió amb l’ajut dels minairons. Les propostes nadalenques seguiran a les set de la tarda amb la interpretació del Cant de la Sibil·leta, que tindrà lloc just abans de celebrar-se la Missa del Pollet. A dos quarts de dotze de la nit, es cantarà el Cant de la Sibil·la i se celebrarà la Missa del Gall. Ambdós concerts i les dues misses se celebraran a la catedral de Santa Maria d’Urgell. 
 
Sant Esteve/ El dissabte 26 de desembre, dia de Sant Esteve, a les set de la tarda a sala Sant Domènec de la Seu d’Urgell tindrà lloc Amazing, un espectacle de màgia per a tota la família. Amazing és el tercer espectacle de la maga Melanie, en aquesta ocasió dirigida pel Mag Lari, un show còmic i participatiu que no deixarà indiferent a ningú. El públic hi podrà veure des de jocs de cartes presentats amb humor fins a grans efectes amb grans il·lusions. Tot això, a més a més, acompanyat amb grans moments musicals que farà emocionar al públic. 
 
Parc de Nadal/ Un altre dels plats forts de les activitats preparades per aquestes festes nadalenques és la celebració del Parc de Nadal que obrirà les seves portes al poliesportiu municipal aquest pròxim diumenge 27 de desembre i que oferirà durant quatre dies nombrosos tallers i activitats per a nens i nenes de la Seu i de la comarca.
La regidora d’Infància i Joventut de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Sílvia Iscla, anima a les famílies a assistir i a participar durant aquests quatre dies al Parc de Nadal amb l’objectiu «d’aprofitar totes les activitats que hem programat per al gaudi de tots els nens i nenes».
 
En aquest parc nadalenc, els nens i nenes podran participar en tallers de decoració nadalenca, cuinar en anglès, elaborar aperitius nadalencs divertits, participar en jocs d’animals i plantes salvatges, construir brúixoles i prendre part en una observació solar. Pel que fa a les activitats, els infants podran gaudir d’un espai d’astronomia, d’inflables, d’un espai de contes, d’un racó de jocs, d’un espai infantil per a nens i nenes de 0 a 3 anys, un circuit vial i sessions de hip-hop i de zumba. 
Val a dir també que durant els quatre dies els nens i nenes podran donar en mà les seves respectives cartes als Reis Mags als Patges Reials que estaran presents en aquest espai lúdic. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT