PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

Els minairons i el tió es deixen veure a l’Alt Urgell

Els troncs màgics repartiran més de 500 bosses amb regals

Per EL PERIÒDIC

Un minarió amb els nens
Un minarió amb els nens | EL PERIÒDIC
El Consell Comarcal de l’Alt Urgell apropa aquests dies a tota la comarca la campanya El Món Màgic de les Muntanyes. És per aquest motiu que el ja tradicional programa d’actes nadalencs de la Seu d’Urgell es viurà també a d’altres poblacions, de manera especial pel que fa al públic infantil.
 
El dimarts passsat, els minairons van visitar tres escoles d’arreu de l’Alt Urgell: l’Arnau Mir de Tost del Pla de Sant Tirs, la Rosa Campà de Montferrer i l’escola de Tuixent. També es van deixar veure, com cada any, a totes les escoles de la Seu i Castellciutat.
 
La col·laboració es concreta, a més a més, amb l’esdeveniment de fer cagar el tió als municipis de Montferrer i Castellbò, Alàs i Cerc, Ribera d’Urgellet, Arsèguel, Fígols i Alinyà, Valls d’Aguilar, Josa i Tuixent, la Vansa i Fórnols, Coll de Nargó, Organyà, Oliana i Peramola.
 
Els tions de la comarca han repartit un total de 540 petites bosses, cadascuna de les quals contenia una poma, material didàctic, enganxines, globus, caramels, torró i una petita joguina preparada pels minairons. Les entitats i les empreses que van col·laborar en aquests obsequis van ser: Cooperativa Cadí, Producció Integrada de Catalunya, Mafriseu, CadíTours, Diputació de Lleida, Torrons Vicens i CaixaBank.
 
Del 5 de desembre al 6 de gener, la Seu d’Urgell està submergida en la celebració de les festes nadalenques amb més de 50 activitats per a tots els públics. Com en cada edició del programa del Món Màgic de les Muntanyes, l’acte inaugural va ser la cerimònia de l’encesa de llums i ha continuat amb nombroses propostes de teatre, música, cinema i conta-contes, a més del Parc de Nadal, els mercats d’art i artesania i diverses activitats esportives. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT