PUBLICITAT

Puigcerdà

Tercera Cursa Sant Silvestre Compressport a Puigcerdà

Els diners recollits es destinaran a l’Associació Contra el Rabdomiosarcoma

Per EL PERIÒDIC

Cursa a Puigcerdà.
Cursa a Puigcerdà. | Oficina jove del pallars jussà
Puigcerdà prepara pel proper dissabte dos de gener la tercera edició de la Cursa Sant Silvestre Compressport, que aquest any tornarà a ser de caràcter solidari. 
 
Hi haurà un circuit de cinc quilòmetres per a corredors a partir dels 15 anys que sortirà a les 10 hores de la plaça Santa Maria, vorejarà l’estany, passarà per Rigolisa i arribarà al Poliesportiu de Puigcerdà. Paral·lelament, a les 10.45 hores i a les instal·lacions del Club Poliesportiu, es farà la Mini Sant Silvestre, per a infants de zero a 14 anys i amb circuits de 50, 150, 200 i 400 metres, segons informa Viure als Pirineus. Els diners recollits es destinaran a l’Associació Contra el Rabdomiosarcoma, que realitza activitats per aconseguir finançament per a la Fundació Sant Joan de Déu i lluitar contra el rabdomiosarcoma, un tipus de càncer infantil molt agressiu.
 
Preparatius a la Seu / La Seu d’Urgell també es prepara per a la Cursa Sant Silvestre d’aquest any que com en cada edició, els corredors hi participaran el 31 de desembre abans de menjar el raïm. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT