PUBLICITAT

Andorra La Vella

El comú fa cas omís a les peticions i tanca Meritxell

El col·lectiu es vol reunir amb la nova cònsol per exposar la situació

Per E. G.

Turistes i ciutadans a l’avinguda Meritxell.
Turistes i ciutadans a l’avinguda Meritxell. | TONY LARA
Tot i la recollida de firmes promoguda per alguns comerciants de la capital  en contra del tancament d’una part de l’avinguda Meritxell, el Comú d’Andorra la Vella va tancar diumenge la zona comercial per celebrar-hi noves animacions nadalenques i activitats de dinamització. 
 
Vers aquest fet, els impulsors de la demanda destaquen que s’ha fet cas omís i ara «ens haurem d’organitzar i reunir per anar a parlar amb la nova cònsol Conxita Marsol per veure si ens fan cas». Com ja han esmentat en ocasions anteriors, el col·lectiu demana que s’actuï amb caràcter d’urgència perquè des de l’experiència han comprovat «repetidament i malhauradament l’enfonsament immediat de les vendes quan es tanca la circulació a l’avinguda».
Així mateix, els comerciants de la iniciativa destaquen que el tancament provoca «la desorientació dels turistes per accedir normalment als edificis situats en aquest sector». 
 
Activitats a Meritxell / Sota el concepte de És Nadal, és Andorra la Vella, el comú de la capital va tancar l’avinguda Meritxell al trànsit rodat entre les 18 i les 22 hores de diumenge reservant la via per als vianants. A més, des del comú es va recordar mitjançant un comunicat que la capital oferirà diverses animacions de carrer per celebrar el Nadal, després de la celebració de la Fira de Santa Llúcia, que va encetar el festeig i les accions de celebració. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT