PUBLICITAT

Encamp

Mas demana al nou cònsol d’Encamp que mantingui el Saló

La 24a edició hi serà fins l’1 de gener, i del 3 al 5 al Pas de la Casa

Per EL PERIÒDIC

Alguns nens jugant a les instal·lacions encampadanes, ahir.
Alguns nens jugant a les instal·lacions encampadanes, ahir. | ANA / J. D.
El Saló de la Infància i de la Joventut d’Encamp celebra des d’ahir la seva 24a edició continuant amb la vocació perquè sigui un saló nacional i que atregui visitants i infants del país a parts iguals. El cònsol major d’Encamp, Jordi Mas, que avui deixa el relleu al nou cònsol major electe, Jordi Torres –l’actual cònsol menor–, va demanar que el nou equip entrant continuï potenciant l’esdeveniment, ja que és «el més important d’aquestes dates» perquè «és en una època que hi ha molts turistes i els infants no tenen escola». Ahir es va inaugurar el Saló. La proposta d’aquest Nadal preveu una ampliació de les activitats i dels dies d’obertura.
 
El 24è Saló de la Infància i de la Joventut d’Andorra va obrir les portes ahir a les 16.00 hores. L’organització va tornar a ser del Comú, que va recuperar les regnes de la proposta la passada edició, però es compta amb patrocinis privats per poder permetre’s un saló «més viu i més actiu», com va explicar Mas poc després de la inauguració oficial.
 
L’ahir encara cònsol major va recordar que és el segon any que el Comú torna als orígens amb la vocació «d’anar innovant, que és el que atreu els visitants i els infants d’Andorra i de la parròquia», en declaracions fetes ahir a l’Agència ANA. El Saló compta amb activitats de tot tipus, des de les acrobàcies, a les físiques, passant pels passatemps més clàssics, els jocs de realitat augmentada i d’altres novetats. Mas va insistir que és una opció «econòmicament més viable i per tant tot ens ha anat a favor».
 
L’objectiu, segons va recordat el cònsol, és atraure visitants i infants de tot el país per igual, amb una vocació nacional, ja que «és l’únic lloc d’Andorra on es fa aquesta activitat i pensàvem que valia la pena potenciar aquest atractiu». No obstant això, l’organització reconeix que també volen augmentar el nombre de visitants i arribar enguany als 7.500 per a la qual cosa han ampliat les dates. El Saló se celebrarà fins a l’1 de gener a Encamp i del 3 al 5 de gener al Pas de la Casa, de 16.00 a 21.00 hores. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT