PUBLICITAT

Andorra la Vella

Els germans Espargaró, a l’alineació del ‘Champions for Unicef’

Els pilots de Moto GP entren en una llista formada per 32 esportistes

Per EL PERIÒDIC

Ilde Lima, Mònica Ramírez, David Navarro i Èric Risco, que participaran al partit solidari, al Poliesportiu.
Ilde Lima, Mònica Ramírez, David Navarro i Èric Risco, que participaran al partit solidari, al Poliesportiu. | BCA / MARTÍN IMATGE
La segona edició del partit solidari de bàsquet impulsat pel BC MoraBanc Andorra, que rep el nom de Champions for Unicef, canvia de format per augmentar en quant a col·laboració. No només hi formaran part jugadors del VPC Andorra, tal i com va succeir l’any passat, sinó que diferents esportistes del país assistiran avui a les 20.30h al Poliesportiu per passar una estona jugant a bàsquet. Les entrades tindran un cost de 5€ i el benefici anirà destinat íntegrament a Unicef.
 
Els pilots de Moto GP, Aleix i Pol Espargaró, seran dos dels esportistes presents a les alineacions dels dos equips que jugaran aquest duel, el Brazzaville de Congo, i el Bamena de Camerun. El primer estarà format per Víctor Sada, Luka Bogdanovic, Vojdan Stojanovski, Betinho Gomes, Daniel Clark, Ilde Lima, Òscar Sonejee, Mònica Ramírez, Lluís Marín, Marc Oliveras, Òscar Casal, Cristina Llovera, Patrícia Vicente, Edo Jamrulidze, Ricky Cardús i el germà gran dels Espargaró. El tècnic serà Joan Peñarroya.
 
En el segon conjunt hi haurà David Navarro, Giorgi Shermadini, Shawn Jones, Sergi Pino, Thomas Schreiner, Eric Risco, Ferran Teixidó, Carmina Pallàs, Joan Verdú, Cristian Martínez, Josep Manel Ayala, Marc Casal,  Laura Gonzàlez, Laura Sallès, Ruben Xaus i el petit dels Espargaró, mentre que Xavi Luque actuarà com a tècnic.
 
Abans del Champions for Unicef, a les 19h, es realitzarà la versió vintage amb personalitats de la societat andorrana. El segon duel també es dividirà en dos equips, el Kinkala de Congo i l’Obala de Camerun. El primer estarà format per Carles Naudi, Olga Gelabert, Francesc Solana, Mònica Bonell, Jordi Torres, Marc Calvet, Alfonso Torreño, Josep Lluís Trabal, Ricard Poy, Koldo Álvarez de Eulate, Joan Saludes, Miguel Pedregal, Sílvia Calvó, David Fraissinet, Marc Pantebre, Òscar Aristot i Marc Ballestà, amb Jaume Tomàs fent d’entrenador.
 
En el segon equip hi seran Ferran Naudi, Vicenç Mateu, Jordi Gallardo, Jordi Cinca, Gorka Aixàs, Ruben Aisa, Guillem Cervera, Rosa Gili, Trini Marín, Xavi Mujal, Àlex Lliteras, Oskar Royo, Bartumeu Gabriel, Jordi Beal, Pere Pràxedes i Sílvia Bonet, amb Èric Bartolomé com a tècnic.
PUBLICITAT
PUBLICITAT