PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Mireia Gutiérrez torna a la Copa del Món amb el dorsal número 51

L’esquiadora competeix avui en un eslàlom a Lienz on les condicions de la pista semblen favorables

Per A. CANES

Mireia Gutiérrez en la passada Copa del Món d’Are, a Suècia.
Mireia Gutiérrez en la passada Copa del Món d’Are, a Suècia. | Cristophe Pallot / Agence zoom
Després d’una breu aturada per les festes de Nadal, Mireia Gutiérrez torna a la competició. Ho fa en l’eslàlom de Copa del Món que es disputa avui a Lienz (Àustria), en la que serà la seva segona prova mundial de la temporada. 
 
En la primera, que es va disputar a Aspen (Estats Units) a finals del mes passat, no va poder brillar. En l’eslàlom inicial es va saltar una porta i no es va classificar i en el segon es va quedar fora de la segona mànega amb una 49a posició. L’esquiadora andorrana vol millorar de cara a la prova d’avui i no es tanca la possibilitat de ser entre les 30 primeres al finalitzar la primera baixada. Així ho explicava el director tècnic de la FAE, Carles Visa, que veu bé a Gutiérrez: «Ha entrenat aquests dies a Andorra i té bones sensacions. L’objectiu que perseguim és el de ser a la segona mànega, però com a principal tenim fer bons resultats a la Copa d’Europa per baixar el número del dorsal». 
 
Visa recalcava l’enorme dificultat que té ser a la segona mànega en una prova amb les millors esquiadores del món, «i més amb un dorsal alt», com amb el qual sortirà avui Gutiérrez, que té el número 51, però mostrava la seva confiança en la corredora. «Sabem que el nivell hi és per ser entre les 30 d’amunt, ara només falta que surti en Copa del Món», explicava el director tècnic, que afegia: «A veure si tenim sort». 
 
L’estació austríaca no compta amb gaire neu, però la celebració de la Copa del Món sembla que no corre perill ja que el bon manteniment realitzat a la pista en la qual es disputa l’eslàlom ho garanteix. «Si la meteorologia acompanya tindrem una bona cursa», concloïa Visa.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT