PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Recull d'innocentades: Rossi i Màrquez fan les paus a Andorra i Llovera, a la Font Blanca

L’etapa reina de la Vuelta 2016 tindrà onze ports de muntanya i torna Sofia Cortesao

Per A. CANES

Llovera, a Grandvalira.
Llovera, a Grandvalira. | FACEBOOK
Com és habitual el 28 de desembre, molts esportistes i mitjans de comunicació aprofiten el dia dels Sants Innocents per fer bromes sobre el futur o successos passats. 
 
L’entorn de l’esport andorrà no es va quedar enrere i Albert Llovera va obrir la llauna d’innocentades explicant que té previst participar a la prova de la Copa del Món d’esquí de muntanya de la Font Blanca quan acabi el Dakar. «Després d’haver-ho parlat amb el meu entrenador, Miguel Ángel, de provar l’últim model d’exoesquelet en la Fundació Step by Step, he decidit participar a la Font Blanca», bromejava el pilot andorrà, que afegia: «Com segur que hauré perdut pes, podré estar competint al nivell dels millors del món com Kilian Jornet». 
 
El mitjà digital espanyol especialitzat en motor Motocuatro.com titulava ahir: «Valentino Rossi i Marc Màrques firmen la pau en una trobada secreta a Andorra». Era una notícia irònica recordant el suposat «Pacte d’Andorra» entre Lorenzo i el resident per evitar el títol de Moto GP de l’italià. «Segons assegura el sempre ben informat rotatiu italià ‘La Reppublica...’», ironitzava l’article.
 
Per la seva part, Purito Rodríguez retuitejava una foto amb el perfil de l’etapa reina de La Vuelta a Espanya 2016, que tornarà a disputar-se a Andorra amb set ports de primera categoria, dos de segona i dos especials, doblant la duresa del recorregut de l’etapa d’aquest any. 
 
La Federació Andorrana de Gimnàstica també va anunciar ahir el retorn de Sofia Cortesao a la competició amb l’objectiu de ser als Jocs de Rio 2016. Malgrat que serien grans notícies, cap és certa.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT