PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

La Seu comença a repartir els dorsals per a la Sant Silvestre

En aquesta edició s’espera arribar als 1.500 corredors

Per EL PERIÒDIC

Cursa de Sant Silvestre, 2014.
Cursa de Sant Silvestre, 2014. | RÀDIOSEU
L’organització de la cursa Sant Silvestre La Seu-Memorial Marc Peña Turet començarà a repartir  a partir d’avui els dorsals als aficionats que ja s’han apuntat per a la prova, que celebrarà la seva setena edició aquest dijous, a les 18:30 hores de la tarda amb sortida i arribada la plaça dels Oms. A banda del número, els participants també rebran un barret de Nadal per portar-lo durant el recorregut, segons ha informat RàdioSeu.
 
L’entitat juvenil Lokal 23 afronta amb optimisme aquesta nova Sant Silvestre, tenint en compte que de moment ja s’ha superat el llistó del miler d’inscrits. 
 
En aquesta edició s’han marcat el repte d’arribar als 1.500 corredors, per la qual cosa segueixen animant a tothom a apuntar-se. La cursa, de 3,6 quilòmetres, presenta un recorregut assequible per a tots els nivells i edats, fins i tot per fer-lo tot caminant.
 
D’aquesta manera, els dorsals es poden passar a recollir avui i demà, de les 11.00 a les 14.00 hores del migdia i de les 18.00 a les 21.00 del vespre, a l’Ateneu Alt Urgell (C/ Capdevila, 6). Si no s’obtenen aquests dies, dijous s’hauran de recollir directament a la Sala de Sant Domènec, al costat de la zona de sortida, de les 16.00 a les 18.00 de la tarda; és a dir, fins mitja hora abans de la sortida.
 
Xarxes socials / D’altra banda, la Sant Silvestre La Seu ha posat en marxa un concurs de fotografies de la prova, a través de les xarxes socials Instagram, Facebook i Twitter. S’hi port participar tot penjant alguna instantània original de la prova amb les etiquetes #SantSiLaSeu i #Santsigram.
Amb la col·laboració de l’Espai Ermengol de La Seu d’Urgell, tots els participants a la cursa rebran un val per a la Ruta del Formatge, que inclou una degustació de productes de les DOP Formatge i Mantega de l’Alt Urgell i Cerdanya. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT