PUBLICITAT

ORDINO

L’ONCA i Brotons repetiran de nou tàndem en el Concert de Cap d’Any

L'orquestra interpretarà Rossini, Coppélia i valsos d'Strauss

Per EL PERIÒDIC

Concert de Cap d’Any amb l’ONCA i Salvador Brotons.
Concert de Cap d’Any amb l’ONCA i Salvador Brotons. | ANA
L’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra (ONCA) i el director d’orquestra Salvador Brotons tornen a protagonitzar el Concert de Cap d’Any Ordino i Fundació Crèdit Andorrà, organitzat pel Comú d’Ordino i la Fundació Crèdit Andorrà. El recital serà el dia d’Any Nou, a les set de la tarda a l’Auditori Nacional. Les entrades per al concert es poden adquirir anticipadament a la pàgina web www.festivalnarcisoyepes.ad. El preu de les localitats és de 35 euros, i de 25 euros el d’alguns seients del cor i d’algunes de laterals.

L’ONCA oferirà un festival de valsos que s’iniciarà amb l’Obertura de La gazza ladra, de Gioachino Rossini (1792-1868), i continuarà amb una selecció de la suite original francesa Coppélia, de Léo Delibes (1836-1891), i acabarà amb els clàssics valsos i polques dels compositors Johann (1825-1899) i Josef Strauss (1827-1870), entre els quals no faltarà el vals El Danubi blau.

L’ONCA i Brotons repeteixen el tàndem, en una experiència que en els últims anys ha tingut molt bona connexió amb el públic.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT