PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Davallada en l’entrada de vehicles al novembre

La xifra és un 5,5% menys que el mateix període del 2014

Per El Periòdic

| TONY LARA
El nombre de vehicles que van entrar a Andorra durant el passat mes de novembre va ser de 293.954, el que suposa una davallada del 5,5% respecte al mateix mes de l’any 2014. Així ho va assenyalar ahir dimarts el Departament d’Estadística en una nota en què indica que pel que fa a la frontera hispanoandorra van entrar un 0,1% més de vehicles, mentre que per la frontera francoandorrana en van entrar un 17,6% menys. 
 
Els turismes provinents d’Espanya van ser els que van permetre veure un augment de xifres. En aquest cas es va registrar un augment del 0,3%. Per la seva part, els provinents de França van disminuir i de manera considerable, amb un 17,7% menys. Pel que fa als vehicles pesants van registrar una davallada del 5,6% per la frontera hispanoandorrana i del 10,2% per la francoandorrana.
 
D’altra banda, el nombre de vehicles que va accedir durant els últims dotze mesos ha estat de 4.126.254, és a dir, un 0,9% més respecte al període anterior. Pel que fa a les dades acumulades del 2015, el nombre de vehicles ha estat un 1,2% superior al del mateix període de 2014, gràcies a l’augment del 3,5% dels vehicles per la frontera hispanoandorrana i malgrat la disminució del 3,2 % dels vehicles per França. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT