PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Tanca amb èxit la segona edició del Pessebre vivent d’Escaldes

Centenars de persones van gaudir de les quatre representacions d’enguany

Per El Periòdic

Una escena del ‘Pessebre vivent d’Engordany’, ahir.
Una escena del ‘Pessebre vivent d’Engordany’, ahir. | emilio prenas
El Pessebre vivent d’Escaldes-Engordany va tancar ahir la seva segona edició amb èxit d’assistència a cadascuna de les representacions efectuades durant aquestes festes de Nadal als carrers de la parròquia.
 
Centenars de persones van gaudir de les quatre funcions desenvolupades enguany després que, el passat 2014, es recuperés la tradició de fer viure les figures del pessebre i que data del 1955. Així, durant els dies 19 i 20 de desembre i, de nou, tant dissabte com diumenge passats, un dels carrers més cèntrics i emblemàtics de la parròquia van acollir visitants i residents per tal que poguessin gaudir d’aquest esdeveniment organitzat pel comú del poble.
 
Conduits per la directora de l’Escena Nacional d’Andorra, Irina Robles, més d’un centenar de persones entre actors i figurants van representar una vegada més, i acompanyats del degut bestiar, les imatges de Josep, Maria i demés protagonistes de la història. De nou, van participar d’aquestes exitoses representacions components del cos de l’Esbart Santa Anna i de la coral parroquial, així com voluntaris d’altres associacions culturals escaldenques.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT