PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

El saló del Pas de la Casa

La instal·lació es trasllada d’Encamp a la vila fronterera i es mantindrà oberta fins demà dia 5, poc abans de l’arribada dels Reis

Per EL PERIÒDIC

Molts nens acompanyats dels seus pares gaudeixen al saló, ahir.
Molts nens acompanyats dels seus pares gaudeixen al saló, ahir. | ANA/B.N
El Centre Esportiu del Pas de la Casa acull una nova edició, la 24ena, del Saló de la Infància i de la Joventut. El paradís per als més menuts i que, durant les festes nadalenques, esdevé com a centre neuràlgic de la diversió. Després d’estar instal·lat a Encamp del 27 de desembre a l’1 de gener, ahir va arribar al Pas de la Casa, on es mantindrà obert al públic fins al 5 de gener, poc abans de rebre la visita de Ses Majestats els Reis d’Orient.
D’aquesta manera, el cònsol major d’Encamp, Jordi Torres, acompanyat de la cònsol menor, Esther París, i bona part de l’actual equip comunal, van ser els encarregats d’inaugurar ahir l’espai al vestíbul del Centre Esportiu del Pas de la Casa. En aquest sentit, Torres es va mostrar «molt content i satisfet», ja que tal com va indicar, «novament, l’afluència tornarà a estar al voltant de les 6.000 persones entre el Saló d’Encamp i el del Pas de la Casa». 
Així, el cònsol major encampadà, en declaracions que va recollir l’Agència ANA, va recordar que «l’any passat l’afluència ja va ser molt notòria i aquest any, tot fa preveure que repetirem». Malgrat no poder precisar el nombre d’infants que van assistir ahir durant jornada inaugural, Torres va remarcar que «m’han assegurat que l’afluència està per sobre de la de l’any passat». Pel que fa a les activitats proposades, Torres va comentar que «hem creat un espai de diversió fantàstic per gaudir d’una bona estona durant les vacances de Nadal» i va afegir que «s’han adaptat totes les activitats en funció de les edats». Per aquest motiu, els nens i nenes més menuts, d’entre dos i cinc anys, poden gaudir d’activitats i tallers realitzats per diferents educadores a la Ludoteca, mentre que els joves de més edat, poden divertir-se amb una gran quantitat d’activitats com per exemple les competicions de videojocs o provar amb algun dels diversos simuladors, que és una de les novetats d’enguany.
Respecte als nens i nenes que visiten el Saló, Torres va afirmar que «una gran part és públic nacional que repeteix cada any» i, per tant, va detallar que és molt important anar oferint noves propostes i renovar tots els equipaments «per mantenir l’assistència any rere any».
 El Saló de la Infància i de la Joventut del Pas de la Casa obrirà en la mateixa franja horària que en el cas d’Encamp, és a dir, de 16 a 21 hores.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT