PUBLICITAT

Ordino

Cinema Symphony Orchestra recull la música més icònica

El grup ha elaborat un programa per consagrar els films més premiats

Per EL PERIÒDIC

Cartell de l’actuació de la Cinema Symphony Orchestra.
Cartell de l’actuació de la Cinema Symphony Orchestra. | EL PERIÒDIC
La Cinema Symphony Orchestra presenta avui  a Ordino un programa que entusiasmarà a tots els cinèfils i amants de la música en general, amb les melodies immortals que van ajudar a consagrar alguns dels films més taquillers i premiats de la història del setè art.
 
D’aquesta manera, a les 21.00 hores, l’Auditori Nacional d’Andorra acollirà peces universals que formen part de la memòria col·lectiva i que segueixen emocionant als espectadors de la mateixa manera que en el seu moment ho van fer les pel·lícules, fent esment a algunes de les millors bandes sonores de Hollywood, com James Bond, El senyor dels anells, La guerra de les galàxies, Pirates del Carib, Memòries d’Àfrica, o Lawrence d’Aràbia.
Així, les grans bandes sonores tenen l’oportunitat de sortir de les sales de cinema per arribar a una sala simfònica i demostrar que tenen vida pròpia al marge de les imatges. L’entrada té un cost 39 euros i es pot adquirir al mateix Auditori o a través de la pàgina de vendes de Morabanc. 
 
Cinema Symphony Orchestra / La Cinema Symphony Orchestra consta d’una plantilla variable en funció dels projectes en els que participa. Però es mostra amb una base humana de 80 músics professionals seleccionats per un comitè artístic que vetlla pels més alts nivells de professionalitat tècnica i musical. Els seus membres es defineixen amb una actuació d’implicació, serietat, professionalitat i excel·lència musical, valors que l’orquestra demana als seus integrants i que fa constar en cada actuació. D’aquesta manera, el grup té tot un repertori d’actuacions amb les que posa en relleu algunes de les simfonies més memorables i icòniques del cinema. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT