PUBLICITAT

Ordino

Galetes i actuació dels Pastorets per rebre als Reis Mags d’Orient

Ordino donarà la benvinguda als amfitrions de la nit amb un taller i espectacle

Per EL PERIÒDIC

Representació de Els Pastorets al Centre Cultural la Lauredià.
Representació de Els Pastorets al Centre Cultural la Lauredià. | TONY LARA
Aprofitant l’acollida dels Reis Mags d’Orient, avui a les 11.00 hores, el Punt d’Informació Juvenil d’Ordino organitza un taller de galetes intergeneracional a la Casa Pairal. Un esdeveniment que comptarà amb la col·laboració dels padrins i que pretén oferir una jornada de germanor i activitats en conjunt. Així, l’elaboració de les tradicionals galetes de Nadal «serà l’excusa per propiciar un moment d’intercanvi entre dues generacions diferents», segons ha informat el comú de la parròquia. 
 
A més, a la mateixa Casa Pairal, a les 18.30 hores, amb la visita dels reis, es lliuraran regals als padrins. Tanmateix, aprofitant el recorregut de Ses Majestats, que continuarà pel carrer Major fins arribar a l’Andorra Congrés Centre d’Ordino (ACCO), a les 19.00 hores Els Pastorets faran una nova representació a càrrec dels infants de la parròquia. La celebració de la Nit de Reis a Ordino seguirà com marca la tradició amb l’adoració del nen Jesús a l’església parroquial, on es desplaçaran Melcior, Gaspar i Baltasar, i acabarà amb un berenar per a tots els infants amb coca i xocolata a la plaça Major al voltant de les 20.30 hores.
 
Els pastorets / Per dur a terme la representació, els integrants i participants que conformen en aquesta ocasió Els Pastorets han estat assajant els dos dies abans de l’obra amb entusiasme i emoció. D’aquesta manera, el grup andorrà, aprofitant la festivitat i en representació de la història nadalenca, oferiran una actuació tradicional que cada any recapta a més espectadors.  

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT