PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cues per obtenir bitllets de loteria

La població torna a provar sort amb els premis que es repartiran demà amb el sorteig del Niño

Per M. C.

Cua a la port ade Cal Tavi, administració que venia un cinquè premi de la Loteria de Nadal.
Cua a la port ade Cal Tavi, administració que venia un cinquè premi de la Loteria de Nadal. | m.c.
L’administració que el passat dia 22 celebrava haver venut, entre altres números, un bitllet electrònic de la Loteria de Nadal premiat amb el cinquè premi, registrava ahir cues de persones que desitjaven comprar nous bitllets per a provar sort a la tercera i gran rifa que se celebra en l’època nadalenca al país veí.
 
Els ciutadans, tant residents com turistes, aprofiten els darrers dies abans de la celebració de la Loteria del Niño per a adquirir els números que esperen surtin premiats el dia de Reis, quan se celebrarà un any més la rifa. Els més afortunats podrien veure’s beneficiats pels 2.000.000 d’euros en què es valora el primer dels premis. D’altra banda, el segon i tercer premi tornaran enguany a repartir 100.000 euros, dividits en 750.000 i 250.000 euros, respectivament.
Durant tota la jornada d’ahir, l’administració de loteria escaldenca que venia una de les xifres premiades durant el sorteig de la Loteria de Nadal, Cal Tavi, registrava cues durant tota la jornada d’ahir per tornar a temptar a la fortuna i malgrat les precipitacions donades al llarg del dia.
 
Entre els qui esperaven sota la pluja per tal de poder entrar a l’establiment, hi havia persones de tots els parers. Mentre que un dels homes a la cua assegurava no visitar Cal Tavi pel fet d’haver venut, abans del dia 22, el número 943 (premiat amb 6.000 euros), hi havia persones que sí que s’hi havien acostat amb la intenció de provar la mateixa sort que el 943. «Jo no he vingut perquè venessin un bitllet amb premi sinó per què sempre jugo aquí la bono loto», va assegurar el senyor que, per contra, també va reconèixer tenir la intenció d’adquirir un bitllet per a la loteria del Niño: «Ja que hi sóc també compraré per demà i, com que no hi ha dècims físics, l’agafaré electrònic; aviam si també crida la sort en el meu cas!». 
 
A diferència d’aquets client habitual de Cal Tavi, més d’un supersticiós sí es va atansar fins a Escaldes-Engordany amb la intenció d’aprofitar la sort que pogués deixar aquell número 943: «El dinero llama al dinero!», va recordar una dona esperançada en què «el Niño vingui a portar-nos una mica d’alegria aquí a Andorra per una vegada», segura que, «aquest, és el nostre any».
 
No tots els qui feien cua sabien que Cal Tavi havia venut al desembre un dels cinquens premis de la loteria de Nadal: «Ja deia jo que hi havia molta cua». La mateixa persona, sorpresa per la notícia, va decidir-se aleshores a comprar un bitllet, «no vagi a ser que hagi vingut fins aquí per jugar a una altra rifa i per no comprar, sigui la única que passa per aquí i que seguirà sent pobre després de la diada de Reis». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT