PUBLICITAT

Andorra La Vella

Assandca i els Bingos, junts per a l’acció solidària

Els dos establiments de joc són des d’ahir punts de venda del calendari de l’associació contra el càncer

Per EL PERIÒDIC

El president d'Assandca
El president d'Assandca | TONY LARA
Els dos establiments en què es pot jugar al bingo al Principat ofereixen des d’ahir, i durant tot el mes vigent, calendaris solidaris per a la recaptació de fons per a la lluita contra el càncer. Tal com informa l’Associació andorrana contra el càncer (Assandca) a través d’un comunicat de premsa, els bingos seran un nou punt de venda del calendari solidari que Assandca va crear per aquest nou any.
 
El preu del prodicte és de només cinc euros que es destinaran de manera íntegra als projectes que té en marxa l’associació. 

No obstant, i segons s’assegura des de la pròpia associació per a l’acollida de malalts i familiars amb relació amb la infermetat, la col·laboració no s’acaba aquí. Els propers dies19 i 21 degener, el Bingo Star’s d’Andorra la Vella i el Cristall, a Escaldes,  destinaran tots els diners recaptats amb els serveis de restauració a al conjunt solidari. Ambdós dies cauen en dimarts i dijous, dies entre setmana en què, segons asseguren, es guanyen més diners provinents del servei a taula. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT