PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

El Parc del Segre acollirà la rebuda dels Reis Mags

Els tres amfitrions arribaran amb barques a través del canal d’aigües tranquil·les de l’espai olímpic.

Per EL PERIÒDIC

Cartell de la cavalcada dels reis.
Cartell de la cavalcada dels reis. | AJUNTAMENT LA SEU D'URGELL
La Seu d’Urgell donarà avui la benvinguda a Ses Majestats els Reis d’Orient amb una cavalcada en la qual hi col·laboren diverses entitats de la ciutat. La rebuda serà novament una de les més singulars de Catalunya, atès que els Reis arribaran a la ciutat, a les 18.30 hores, amb barques a través del canal d’aigües tranquil·les del Parc Olímpic del Segre, on seran acollits per les autoritats locals i per tots els assistents a l’acte, segons ha informat l’ajuntament de la ciutat.
 
Des del Parc del Segre, Melcior, Gaspar i Baltasar iniciaran una cavalcada que els portarà pel Camí de la Palanca, el passeig Joan Brudieu, el carrer Lluís de Sabater i el carrer Major, que recorreran de baix a dalt fins arribar a la plaça dels Oms. Tot seguit, a la Sala de Sant Domènec, rebran les claus que els permetran entrar a totes les cases per lliurar els regals. Tot això , però, després de recollir les cartes dels infants que els podran saludar personalment durant la seva estància a Sant Domènech.
 
Vers aquest fet, la regidora d’Infància i Joventut de l’Ajuntament de la Seu, Sílvia Iscla, ha volgut «animar les famílies a sortir de casa per veure l’arribada dels Reis i la cavalcada». Tanmateix, Iscla ha destacat com a novetat el fet que aquest any també es podrà lliurar la carta als reis a la bústia reial que encapçalarà tot el recorregut de la cavalcada. 
 
Aquesta darrera possibilitat s’ha pensat per als infants i famílies que no puguin o bé no vulguin quedar-se a la recepció prevista com cada any a la Sala de Sant Domènec. L’altra novetat és que els dolços i llaminadures que es repartiran durant tota aquesta jornada a la cavalcada són caramels sense gluten i aptes per a tots els nens. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT