PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

López pregunta per la reducció dels fons de reserva de la CASS

El conseller del PS qüestiona la raó de la davallada de 17,5 milions

Per EL PERIÒDIC

Pere López, durant una roda de premsa recent a l’edifici del Consell General.
Pere López, durant una roda de premsa recent a l’edifici del Consell General. | Tony Lara
El conseller general del Partit Socialdemòcrata (PS) i president del Grup Parlamentari Mixt, Pere López, va tramitar al Consell General vàries preguntes sobre la situació de la cartera d’inversions de la CASS a 30 de setembre del 2015.
López, en l’exposició de motius de la pregunta, va recordar que a la liquidació trimestral de la CASS a 30 de setembre del 2015 es recull que els fons gestionats pel Fons de reserva eren de 1.070,9 milions enfront dels 1.088,4 milions existents a 30 de juny del 2015, i que la rendibilitat acumulada des de començament d’any pel fons de reserva ha estat del -0,34%. També s’informa que la rendibilitat obtingut per l’índex de referència del mandat de gestió del Fons ha estat del 1,33%. En un comunicat emès pel Partit Socialdemòcrata i, donades aquestes dades, López, en les diferents qüestions realitzades,va demanar pels motius per a què el total de fons gestionats per la CASS s’han reduït en 17,5 milions, i com s’explica la rendibilitat acumulada des de començament d’any es situï en valors negatius del -0,34%. També va sol·licitar a què es deu la diferència tan significativa entre la rendibilitat negativa dels fons de la CASS i la corresponent a l’índex de referència del mandat de gestió del Fons.
Segons va apuntar la força socialdemòcrata en el seu comunicat, aquestes qüestions plantejades per López hauran de ser contestades per escrit pel Govern i la resposta corresponent emesa es publicarà al Butlletí del Consell General.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT