PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Gallardo s’interessa pels contactes amb PwC

Al grup se sospita que el Govern es va adreçar a la consultora demanant informació abans de que esclatés l’'afer BPA'.

Per EL PERIÒDIC

Jordi Gallardo
Jordi Gallardo | Tony Lara
El president suplent del Grup Parlamentari Liberal, Jordi Gallardo, ha demanat al Govern de DA que l’informi de l’intercanvi de comunicacions que l’Executiu ha mantingut  amb la consultora PricewaterhouseCoopers (PwC) des del 2014 fins el març passat.
La demanda d’informació s’ha fet a través del Consell General, i encara que des de Ld’A ahir es va preferir no ampliar la informació, fonts de la formació van indicar que existeix la sospita que en alguns dels contactes l’Executiu es va adreçar a la consultora demanat informació sobre una possible intervenció d’una entitat financera, abans de que esclatés l’afer BPA.
El Butlletí del Consell General va publicar ahir quatre preguntes de l’oposició. Gallardo demana sobre el preu que paga FEDA a Ctrasa per l’energia que el centre de tractament de residus genera i, també, el preu que la parapública abona als subministradors estrangers per l’electricitat que adquireix. Gallardo reclama també informació sobre com el CRES selecciona els temes de l’enquesta de l’Observatori.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT