PUBLICITAT

Ordino

La Tomba la Coma estrena traçat amb la pujada al pic de l’Hortell

La prova té 1.050 metres de desnivell i es disputa al sector Arcalís de Vallnord

Per JOAN JOSEP BLASCO

Presentació de l’equip d’esquí de muntanya de l’ECOA.
Presentació de l’equip d’esquí de muntanya de l’ECOA. | Vallnord
La Tomba la Coma havia d’obrir la present edició de la Piolets Park & Spa Copa d’Andorra, però la manca de neu va obligar a traslladar-la de dates. Organitzada per l’Esquí Club Ordino Arcalís (ECOA), es portarà a terme aquest diumenge, amb la novetat del recorregut.
 
L’itinerari va de la zona de l’Abarsetar d’Arcalís fins el pic de l’Hortell (2.563 metres), amb un recorregut de 1.050 m de desnivell positiu. S’haurà de completar en una o dues ocasions depenent de la categoria. A més de la sènior també entren en competició la veterà, júnior, cadet i infantil. «L’itinerari de la cursa és molt divertit, amb unes vistes a l’estació espectaculars. Destacarà per ser exigent a nivell físic en les baixades, ja que els corredors es veuran obligats a girar molt i això desgasta la musculatura. Salvant les diferències, té certes similituds a alguns sectors de la mítica Pierra Menta», indica Joan Albós, director de la cursa. El traçat s’ha confeccionat tenint en  compte que la setmana vinent se celebra la Font Blanca, puntuable per a la Copa del Món.
 
L’ECOA va aprofitar l’acte de presentació de l’esdeveniment a Arcalís per donar a conèixer el seu equip d’esquí de muntanya, que està composat per Inka Bellés, Michele Lodge, Xavier Areny, David i Joan Albós, Jordi Solé, Marc Vila, Pep Pou i Sergi Rubio.
PUBLICITAT
PUBLICITAT