PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Albaladejo estarà de baixa un mínim de cinc mesos per lesió

Té trencat el lligament creuat del genoll esquerra i passarà pel quiròfan

Per JOAN JOSEP BLASCO

Noah Albaladejo, en una jornada d’entrenaments.
Noah Albaladejo, en una jornada d’entrenaments. | El Periòdic
Cop per a Noah Albaladejo, que haurà de passar-se els pròxims mesos sense poder-se calçar-se els esquís a causa d’una greu lesió. El rider andorrà té trencat el lligament creuat del genoll esquerra, que es va produir en una caiguda a l’snowpark d’Arinsal.
 
Va tornar de Califòrnia i s’exercitava a l’estació de Vallnord quan va patir la caiguda en un entrenament.El 19 d’aquest mes serà operat a Barcelona i el període de recuperació que s’estima és de cinc mesos, encara que «pot ser que sigui més temps perquè hauré d’agafar confiança en el genoll un cop estigui bé», assegura Albaladejo. El que té clar és que complirà amb els terminis que s’imposin. «Seré molt prudent. No forçaré per tornar abans. Diuen que és més important la recuperació que l’operació, pel que no arriscaré», assegura. «Mai és un bon moment per lesionar-se, però ara tenia una temporada molt bona per davant, amb bons plans», el que el farà estar aturat esportivament i a nivell de gravacions de les produccions que protagonitza.
 
Haver-se de parar en aquest moment «em fa estar una mica trist, perquè estava fent una temporada molt bona i tenia grans perspectives», però mira amb força optimisme el futur perquè «porto anys de molt bon treball i això em dóna una seguretat».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT