PUBLICITAT

Santa Caterina

Mireia Gutiérrez acaba 42a a Santa Caterina

Un cop a la cara d’un dels piquets del traçat li fa perdre temps

Per EL PERIÒDIC

Gutiérrez, a l’eslàlom que va disputar a l’estació austríaca de Lienz.
Gutiérrez, a l’eslàlom que va disputar a l’estació austríaca de Lienz. | Christophe Pallot / Agence Zoom
Aquesta vegada tampoc va poder ser. Mireia Gutiérrez va quedar-se fora de la segona mànega de l’eslàlom de la Copa del Món disputat a l’estació italiana de Santa Caterina, prova que substituïa a la que s’havia de fer a Zagreb (Croàcia) el passat dia tres.
 
L’andorrana seguia un bon ritme en la part del mur, però en la zona de baix va rebre un cop a la cara d’un dels piquets, que li va fer perdre la línia i un temps que no va poder recuperar. Acabava amb un registre d’1.03,42 minuts, quedant-se a 1,82 segons de la 30a posició, que donava accés a disputar la segona mànega, i que va ocupar l’austríaca Eva-Maria Brem.
 
La victòria se la va adjudicar la noruega Nina Loeseth, que suma el seu primer triomf a la Copa del Món. És el quart podi de la seva carrera al campionat. El darrer va ser el mes passat amb el segon lloc que va obtenir al gegant de Courchevel (França). L’escandinava va dominar la prova de principi a fi. En la primera mànega va marcar el temps més ràpid, amb 58,70 segons, i en la segona va tornar a ser la millor, amb 58,95. Finalitzava amb un acumulat d’1.57,65. Se situa sisena de la classificació general, que comanda la sueca Frida Hansdotter, que en aquesta ocasió va ser cinquena (1.59,77). El segon lloc a Santa Caterina el va ocupar la txeca Sarka Strachova (1.58,77) i el tercer l’eslovaca Veronika Velez-Zuzulova (1.59,02).
 
Jornada llarga la que es va viure a Zinal (Suïssa), estació que acull proves de la Copa d’Europa. La climatologia va impedir que finalitzés dilluns el primer gegant, que es va concloure ahir. Sara Raméntol va acabar a la 48a plaça amb un temps de 2.22,50. Va millorar respecte a la primera mànega, que l’havia finalitzat com a 53a. Es va imposar la italiana Karoline Pichler amb un crono de 2.10,92. La van seguir l’austríaca Stephanie Brunner (2.11,23) i la suïssa Simone Wild (2.13,03).
 
A continuació va disputar-se el gegant del dia que estava programat. En aquesta ocasió Raméntol no va poder completar la primera mànega. La guanyadora aquest cop va ser Brunner (2.03,57). Al podi també van pujar les franceses Carolie Frasse (2.04,01) i Taina Barioz (2.04,03). Avui es porta a terme a l’estació helvètica un eslàlom.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT