PUBLICITAT

sant julia de loria

‘Els pastorets’ recapten 2.210 € per a la Marató

La funció va acollir ahir més de 300 persones

Per El Periòdic

Els pastorets
Els pastorets
336 persones van assistir ahir a l’última funció del clàssic nadalenc: Els pastorets lauredians, que enguany han complert 22 edicions. La representació escènica, dirigida per Joan Hernàndez i Alfons Casal, s’ha pogut veure sobre l’escenari de l’auditori Claror els dies 26 i 27 de desembre i 3 i 6 de gener. La recaptació de la funció d’ahir, que ha ascendit a 2.210 euros, es destina íntegrament a la Marató de TV3. 
 
En la nova versió de l’obra de Folch i Torres, Hernàndez ha mantingut la màgia però «hem volgut fer més simpàtics i empàtics els personatges del món infernal perquè el públic pugui arribar a sentir certa gràcia cap a ells», va explicar ahir el director de l’obra. Hernàndez, a més, va opinar que «crec que hem assolit les metes marcades» ja que «el mèrit d’Els Pastorets és oferir cada any un punt de vista diferent i considero que ho hem aconseguit», segons va declarar a l’ANA.
 
ACTORS AMATEURS / Quant a la feina de l’equip artístic de l’espectacle, tots  actors i actrius amateurs, el director de l’obra va assegurar sentir-se «molt content», ja que «tots els actors i actrius s’ho han passat d’allò més bé i han estat capaços d’entendre la proposta i se l’han fet seva». Hernàndez també va comentar que, com cada any, «l’estrena aporta uns nervis afegits, que unes vegades són positius i d’altres negatius», però, uns minuts abans de l’última representació, va admetre que «l’obra ha anat guanyant qualitat amb el pas de les representacions i esperem que durant la darrera encara es pugui millorar». 
 
L’última funció d’Els pastorets, la que ha acollit més públic, ha estat amb una finalitat solidària i el director va celebrar que «el teatre està molt ple», i va afegir que tot i que «sempre ens agrada fer ple, avui encara més, ja que la taquilla es destina íntegrament a la Marató de TV3 i això sempre és una molt bona notícia». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT