Zinal

Gutiérrez, catorzena al primer eslàlom de Copa d’Europa de Zinal

Raméntol acaba a la 49a posició i avui totes dues tornen a disputar la mateixa prova

Per EL PERIÒDIC

Gutiérrez, a l’eslàlom de Vail Beaver Creek.
Gutiérrez, a l’eslàlom de Vail Beaver Creek. | Agence Zoom
L’estació de Zinal (Suïssa) continua acollint la Copa d’Europa amb dos eslàloms consecutius després de dos dies amb gegants. Ahir es va disputar el primer d’ells, on Mireia Gutiérrez va ser la més destacada de les dues corredores de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) que hi van prendre part. Va signar la catorzena posició.

Després del seu pas dimarts per la Copa del Món de Santa Caterina (Itàlia), on va ser 42a, Gutiérrez es desplaçava a les muntanyes helvètiques per participar a l’eslàlom de Zinal. Va realitzar mànegues de 50,03 i 48,32, per un acumulat d’1.38,35 minuts, signant 25.63 punts FIS. Sara Raméntol, que havia pres part en les dues proves anteriors de l’estació suïssa d’aquesta setmana, va concloure en la 49a plaça amb un crono d’1.45,06 (53,58 i 51,48). Sumava amb aquest resultat 76.09 punts. Els tècnics de la FAE afirmaven que va desenvolupar el nivell d’esquí que d’ella se n’espera.

La guanyadora de la cursa va ser l’eslovena Ana Bucik amb un registre d’1.35,74. La van acompanyar al podi dues corredores alemanyes. La segona plaça va ser per a Maren Wiesler (1.35,79) i la tercera per Christina Geiger (1.35,82). Avui les dues andorranes prendran part en el segon eslàlom de la Copa d’Europa que es disputa a Zinal.