PUBLICITAT

Zinal

Gutiérrez entra al top-10 en la Copa d'Europa de Zinal gràcies a una bona segona mànega

L’andorrana confirma en el segon eslàlom de l'estació suïssa que comença a remuntar el vol

Per El Periòdic

Gutiérrez, abans de disputar l’eslàlom de Copa del Món de Lienz.
Gutiérrez, abans de disputar l’eslàlom de Copa del Món de Lienz. | Christophe PALLOT/AGENCE ZOOM
Mireia Gutiérrez no va acabar el 2015 tan bé com volia a nivell competitiu tot i insistir en què estava entrenant bé. El 2016 es va presentar correcte d’entrada, amb un 48è lloc a la Copa del Món de Santa Caterina de nou amb un dels dorsals més baixos però a Zinal ha demostrat que va a més i que comença a remuntar el vol a la Copa d’Europa, el circuit que li ha de donar punts per anar millorant en posicions de sortida en la màxima cita internacional. 
 
Així doncs, ahir l’andorrana va ficar-se en el top-10 del segon eslàlom que es disputava a l’estació suïssa en dos dies, després del 14è lloc obtingut el dia de Reis. Gutiérrez va acabar la 10a gràcies a una bona segona mànega, a la qual va marcar el 7è millor registre, fins i tot superant la guanyadora de la prova, l’eslovena Ana Bucik, que li va acabar traient 2,08 segons. La primera espasa de la FAE va sumar 21,17 punts, que l’apropen cada vegada més als 15,44 que té actualment en aquesta disciplina. 
 
Amb aquest 10è lloc, e 14è del primer eslàlom i el 15è de Trysil, Gutiérrez ocupa el 13è lloc de la general en la Copa d’Europa. De la seva banda, Mariona Raméntol no va poder finalitzar la primera mànega.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT