PUBLICITAT

Andorra la Vella

L’FC Andorra vol continuar endollat i sumar la cinquena

Visita en el primer partit de l’any l’Abadessenc, el penúltim classificat

Per JOAN JOSEP BLASCO

Jugada ofensiva de Riera en el partit contra el Farners.
Jugada ofensiva de Riera en el partit contra el Farners. | J.J.B.
Abans de l’aturada nadalenca, l’FC Andorra va sumar quatre victòries consecutives. Una ratxa que li permet trobar-se en una posició còmode a la classificació. I vol continuar mirant cap a munt. Demà té l’oportunitat de sumar el cinquè triomf seguit i ho fa al camp del penúltim, el CE Abadessenc.
 
El conjunt del Ripollès, nou també a la categoria, ho està passant malament. Només suma 7 punts, amb dotze derrotes i només dos partits guanyats i un empatat. Va arribar a sumar fins a 10 partits seguits perduts, però va trencar la ratxa en el darrer matx jugat al seu camp, imposant-se al CF Lloret. Els números del rival no són motiu d’excés de confiança entre els tricolors. «No podem pensar pel fet de què només tinguin 7 punts que no serà un partit complicat», remarca el tècnic andorrà, Justo Ruiz. Gasten els seus darrers cartutxos per provar de mantenir-se i per aquest motiu s’han reforçat. «Ho tenen molt complicat. Haurien de fer una segona volta pràcticament perfecta per salvar la categoria», pel que «si som capaços de sumar els tres punts ho tindran molt complicat».
 
L’aturada no ha d’afectar per seguir amb la dinàmica de resultats. Pel que s’ha anat treballant, «no em preocupa», assegura Ruiz, «a veure si després del descans per vacances no hem perdut el nivell i l’alegria que teníem». Tot i l’escalada a la classificació efectuada les últimes jornades, amb l’ascens més proper que el descens, el plantejament existent és el mateix que el primer dia de curs: «Aquest equip no descarta absolutament res. Fins que no assolim el primer objectiu, que és mantenir la categoria, no ens marcarem un altre». Per al matx Leo és baixa per lesió.
 
Cessió de Teixeira / La plantilla perd un efectiu. Teixeira marxa cedit a La Adelita UE Engordany, pel que són vint els jugadors amb els que compta actualment l’entrenador. Considera que «és curta», pel que ara «és el moment d’intentar reforçar l’equip» per encarar amb les màximes garanties el que queda de temporada.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT