PUBLICITAT

la seu d'urgell

Balanç positiu de la campanya de Nadal al comerç de la Seu d’Urgell

La UBSU destaca el moviment de gent als carrers i la recuperació del consum

Per El Periòdic

El ‘Shopping Night’ a la Seu d’Urgell va tenir molt bona acollida.
El ‘Shopping Night’ a la Seu d’Urgell va tenir molt bona acollida. | El Periòdic
La Unió de Botiguers de la Seu d’Urgell (UBSU) ha fet un balanç positiu de la campanya de Nadal, que ha culminat amb el sorteig de tres vals de compra entre les butlletes que s’havien lliurat als clients.
 
El gremi considera satisfactori el ritme de vendes i el moviment de gent que s’ha generat al llarg d’aquestes darreres setmanes a la ciutat, tot coincidint amb el programa d’activitats del Món Màgic organitzat a la ciutat, i constaten una recuperació del consum. Segons va explicar Ràdio Seu, des del sector també han agraït la confiança de veïns i visitants cap a l’aposta del comerç local per presentar una oferta amb més qualitat, varietat i especialització.
 
El sorteig s’ha fet tot coincidint amb els números dels tres primers premis de la rifa de Reis. El primer, un val de 600 euros per consumir als comerços de la Seu, ha estat per a la butlleta amb el número 22.654, segellada per Comerç Torà. El segon premi, de 400 euros, per al 60755, el va segellar l’agència MRW. I el tercer, de 200 euros, ha correspost al 95395, concedit per una compra feta a la botiga Tot Esport.
 
Comencen les rebaixes/ Un cop finalitzada la campanya de Nadal, la UBSU inicia el període de rebaixes al llarg d’aquest cap de setmana. Ahir i avui, l’activitat encara se centra a atendre els veïns que vulguin fer algun canvi en les compres fetes durant els darrers dies. Els comerços de la Seu oferiran en general descomptes d’entre el 30 i el 50% en articles de temporada, especialment en productes de moda i calçat.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT