PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L'FC Andorra no posa la cinquena

No sap definir a la primera part i a la segona baixa el nivell

Per JOAN JOSEP BLASCO

Els jugadors dels dos equips esperen la pilota en el llançament d’una falta lateral.
Els jugadors dels dos equips esperen la pilota en el llançament d’una falta lateral. | CE Abadessenc
Ratxa trencada. L’FC Andorra no va tenir un bon inici d’any, amb una sorprenent derrota davant el CE Abadessenc, penúltim classificat i que tot just obté el tercer triomf del que va de temporada. Els tricolors, que venien de sumar quatre victòries seguides, es van trobar amb un rival que vol vendre cara les seves opcions de permanència i que es va imposar amb un gol de Trulls, que debutava en aquest matx.
 
Cadascuna de les parts va ser per un equip. La primera, pels andorrans, que no van saber marcar tot i gaudir de bones oportunitats en els primers 45 minuts. Només la falta de punteria va evitar que s’anés al descans amb avantatge. Riera va tenir les dues primeres oportunitats. En un llançament de falta enviava la pilota a tot l’escaire, i en utilitzant l’estratègia en la sortida d’una falta la pilota se li escapava quan es trobava sol davant el porter. Arturo en va tenir una de ben clara. Cisteró l’assistia des de la banda esquerra i el porter aturava el xut del davanter en una rematada a boca de canó. La darrera oportunitat va estar a les botes de Ludo. Una passada entre línies permetia encarar en solitari el porter, però la seva rematada s’escapava massa creuada.
 
Tant va perdonar a la primera part el conjunt andorrà que en la segona ho va pagar car. L’Abadassenc es va fer amb el control del mig del camp i a la llarga de tot el segon període. Trulls, que debutava oficialment amb els del ripollès, va enviar en primer instància una pilota al travesser. Amb un xut des de fora l’àrea Pajares feia lluir Pol, que enviava la pilota a córner. Trulls, que des d’inici de temporada jugava a l’FC Pradenc de la Tercera Catalana, no perdonava al minut 70. Aconseguia entrar a l’àrea sense que cap jugador de l’FC Andorra li sortís al pas, i batia Pol amb un fort xut. El gol va donar als locals la que és tot just tercera victòria de la campanya.
 
L’entrenador tricolor, Justo Ruiz, va lamentar no haver tornar sumat punts. «Hem perdut una oportunitat collonuda per il·lusionar-nos. A la primera part podríem haver sentenciat, perquè hem estat molt superiors, però no hem estat capaços de marcar». Amb la ratxa trencada, tot i que l’equip es troba en una posició còmode a la classificació, veu que «fins el final tocarà patir».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT