PUBLICITAT

Andorra la Vella

18 mesos per una bufetada

L’acusació demana una indemnització de 4.800 euros i dos anys d’arrest nocturn per a dos joves acusats d’agredir un home el 2012

Per Marisa da Costa

El judici va tenir lloc gairebé quatre anys després dels esdeveniments.
El judici va tenir lloc gairebé quatre anys després dels esdeveniments. | Tony Lara
Dos joves residents s’enfronten a dos anys d’arrest nocturn i al pagament d’una indemnització de gairebé 5.000 euros per presumptament propinar, cadascun d’ells ara fa gairebé quatre anys, una bufetada a un altre noi en un aparcament comunal de Soldeu el Tarter. 
 
El Tribunal de Corts va jutjar ahir dos homes acusats d’agredir-ne un altre el mes de març del 2012, en el marc d’una baralla transcorreguda en un estacionament públic de la població canillenca. El ministeri públic exigeix una pena de 18 mesos d’arrest nocturn condicional per als inculpats d’un delicte major de lesions doloses, als que l’acusació particular s’adhereix i afegeix l’exigència de compensar al seu defensat amb 4.800 euros. A més a més i en cas que els magistrats fallin en el seu favor, els dos homes haurien de fer front a un pagament de més de 2.100 euros a la CASS per satisfer els tractaments i el temps de baixa a què la víctima es va acollir com a conseqüència de l’agressió. 
 
Tant la fiscalia com la representació particular considerarien provat que els dos homes van donar cada un d’ells un «impacte a la cara» del denunciant quan aquest darrer els cridava l’atenció per donar un cop al seu vehicle amb la porta de l’automòbil d’un dels primers. 
Les lletrades de la defensa van coincidir en sol·licitar la lliure absolució dels seus clients. Consideren contradictòries les versions dels set testimonis que ahir participaven de la vista oral per esclarir els fets.
 
L’origen de la baralla es produïa després que la víctima dels cops cridés l’atenció a un dels acusats per donar un cop al seu cotxe. Segons va relatar l’afectat, el suposat agressor li va donar una bufetada, seguida immediatament d’una altra per part del segon acusat. Ambdós querellats neguen haver agredit l’home. Un d’ells fins i tot deia no haver estat present a l’aparcament. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT