PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

A punt la primera cita de l’Ice Gladiator

El circuit del Pas de la Casa està en les condicions ideals per viure l’estrena d’aquesta competició nova

Per El Periòdic

Dos pilots practiquen en la sessió d’entrenaments, el dijous passat.
Dos pilots practiquen en la sessió d’entrenaments, el dijous passat. | FMA
La primera cursa de motociclisme sobre gel a Andorra, l’Ice Gladiator, està preparada per viure avui la primera cita d’una competició nova que, segons l’èxit viscut als tests que es van realitzar l’any passat, va tenir una bona acceptació que es va confirmar quan  les places d’inscripció es van omplir a un ritme rècord.
 
Els pilots van viure el dijous de la setmana passada una sessió d’entrenaments per familiaritzar-se amb la superfície i de cara a aquest vespre, la Federació Motociclista Andorrana ha afirmat que el circuit del Pas de la Casa està a punt per a l’inici: «Hi ha una bona placa de gel de base, la pista està en les condicions ideals per competir», va assegurar ahir a aquest rotatiu Josep Punti, tot i que les temperatures dels darrers dies no han estat baixes.
 
FORMAT SIMILAR A LES G.SERIES / L’Ice Gladiator, amb un format similar al de les GSeries d’automobilisme que organitza l’Automòbil Club d’Andorra, comprendrà cinc curses a disputar-se entre el gener i el febrer.
Pel que fa al format de cada prova, es faran dues curses amb uns deu pilots en competició cadascuna. Els cinc primers es classificaran per a la final A i els cinc últims disputaran  la final B, com una mena de consolació.
Cada carrera té una durada d’uns deu minuts i per a avui la primera carrera es disputarà a les 20.45 hores i les finals a partir de les 21.45.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT