PUBLICITAT

Flachau

Gutiérrez no acaba la mànega inicial a Flachau

L’andorrana, amb el dorsal 57, continua sense tenir sort a la Copa del Món

Per El Periòdic

Mireia Gutiérrez, en la darrera cita de Copa del Món a Santa Caterina.
Mireia Gutiérrez, en la darrera cita de Copa del Món a Santa Caterina. | FAE
Mireia Gutiérrez continua sense trobar la tecla adequada per aconseguir satisfactori en el circuit de la Copa del Món d’aquesta temporada.
La primera espasa femenina de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) tenir afrontava ahir un eslàlom a Flachau (Àustria) i no va poder finalitzar la cursa en la primera mànega. Gutiérrez, que sortia amb el dorsal 57, va iniciar la cursa i en el primer pas cronometrat va marcar un temps de 13.16 segons que la situaven en aquells moments a 1.19 del millor temps i en la 47a posició provisional. Amb tot, finalment no va finalitzar la baixada i ha quedat eliminada i va ser una de les deu desqualificades, en una prova que va aplegar 68 participants. La guanyadora va ser l’eslovaca Veronika Velez Zuzulova.
 
Així, doncs, Mimi veu frenada la progressió en la Copa del Món després de començar amb una 58a plaça i una desqualificació a Aspen, un 55è lloc a Are, un 51è a Lienz i un 48è a Santa Caterina.

Sense entrenament a Wengen / També en la màxima cita mundialista,  però a l’estació suïssa de Wengen, Marc Oliveras havia d’afrontar ahir la primera sessió d’entrenaments de descens, que es va anul·lar. Serà una incògnita fins a última hora saber si avui i demà es poder realitzar el segon i el tercer entrenament, respectivament, donat que ahir estava nevant a l’estació. En tot cas, l’agenda preveu la combinada alpina per a divendres, el descens per a dissabte i  l’eslàlom per a diumenge.

SCOTT JORDAN PASSA PEL QUIRÒFAN

L’esquiador de la FAE d’estil lliure Scotty Jordan va passar per quiròfan ahir a la tarda a Barcelona, per ser intervingut d’un genoll, un mes després de lesionar-se. Jordan es va fer mal el cartílag articular entrenant a principis de desembre, quan ultimava la preparació i uns dies abans de disputar la primera cita d’aquesta temporada, una Copa d’Europa.
 
si l’operació va pel bon camí, les previsions apunten a que Jordan trigarà uns quatre mesos en recuperar-se del tot. Això vol dir que fins al maig no estaria disponible, quan la temporada ja ha finalitzat. Així doncs, temporada en blanc per a un corredor de tan sols 22 anys que ha viscut un calvari de lesions des que es va integrar a l’equip de la FAE al 2010. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT