PUBLICITAT

Aransa

Lles de Cerdanya i Aransa reobren els circuits d’esquí de fons

Totes dues estacions disposen de les mateixes condicions, amb 20 quilòmetres traçats en cada complex i gruixos d’entre 10 i 20 centímetres

Per EL PERIÒDIC

Una part de l’estació de Lles de Cerdanya a la zona del Cap del Rec.
Una part de l’estació de Lles de Cerdanya a la zona del Cap del Rec. | RÀDIOSEU
Les estacions de Lles de Cerdanya i Aransa reobren aquesta setmana els seus circuits d’esquí de fons, gràcies a les nevades i el fred dels darrers dies, segons ha informat Tot Nòrdic. 
 
En el cas de Lles, l’espai de nòrdic ja està obert des d’avui dimecres, mentre que Aransa el posarà en marxa dissabte. Tanmateix, totes dues estacions disposen de les mateixes condicions, amb 20 quilòmetres traçats en cada complex i gruixos d’entre 10 i 20 centímetres de neu pols-dura, segons ha informat RàdioSeu. 
 
Tot i això, des de les estacions destaquen que cal esquiar amb precaució en zones glaçades, especialment als primers trams com ara el de Prat Miró. A la base de l’estació d’Aransa s’està produint neu per tal de millorar-ne la qualitat durant aquests dies. Així mateix, des de Tot Nòrdic han assenyalat que les darreres precipitacions han permès finalment consolidar una base estable de neu a les dues estacions del Baridà, per tal que els aficionats en puguin gaudir. 
 
Pel que fa a Sant Joan de l’Erm, hi ha circuits oberts però no traçats, amb gruixos d’uns 10 centímetres. El mateix passa amb Guils-Fontanera, on tenen 25 centímetres de neu acumulada. També funcionen la resta de serveis a ambdues estacions. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT